Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Torej, ga že imam
cheer.gif

Enivej, škatla je full of goodies
cheer.gif

- P1i
tongue-1.gif

- extra pen
grims-1.gif

- BT GPS modul Royaltek RBT-2100LP
tongue-1.gif

- avto polnilec (paše na oba, za P1i in za Royalteka )
cheer.gif

- USB kabel
grims-1.gif

- namizno stojalo
smirk-1.gif

- slušalke
aplauz.gif

- en žakeljček
grims-1.gif

- Wayfinder navodila
- SE PC Suite

Med filanjem številke na tipkovnici svetijo rdeče...men je ful všeč
srce-1.gif

Bom imel pa verjetno kar nekaj zagat, glede na to da sem prešaltal iz Nokij na SE
grims-1.gif

Za1krat sem happy
cheer.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Evo, sem se pozanimal na mobitelovih centrih... Do sedaj še ni bilo množičnega reklamiranja zaradi zvoka v slušalki... Tako, da tisti, ki ima napako, ima verjetno samo na njegovem telefonu...
Vidim, da vsa zdaj kar že nekaj ima telefon...

Jst sm si ga danes ogledal, pa me predvsem moti tipkovnica. Res nimam velikih prstov (a tudi malih ne), pa vendar se mi zdi, da bi bilo lahko vse skupaj premalo in preveč narodno za tipkanje.
Kako je to v praksi? Lahko kdo pove?

Še vedno me pa zanima, kako se prikaže neodgovorjeno sporočilo ali klic? Moraš odklenit telefon, da vidiš?

Pa potem še velja, da se ti pri sporočilu že na začetku pokaže slika osebe, ki ti je pisala (če imaš tako shranjeno)?

Hvala za pomoč.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
>> Symbian UIQ ti sede?

Meni osebno UIQ dosti bolj neroden kot S60. Ne vem, tak nesiguren občutek imam.

>> Symbian mi sede, mnja...

Viper te je vprašal, če ti UIQ Symbian sede. Na Nokii N73 si imel S60 Symbian, ki je kar precej drugačen.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hm, nekam počasno je vse skup
shocked-1.gif

A to je drug symbian? Damn! Tomtom mi bo delal tu?

Lovim se med SE menuji, malo so nelogični. Zame.

TIPKOVNICA: v redu je, fino plastične tipke, pritisnem pravo črko pa nimam lih nežnih prstov.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ravno to mene moti pri Symbian UIQ, obcasna pocasnost, pa [vsaj meni] kaksna stvar nelogicno in komplicirano postavljena..
smile-1.gif

Imel sem P800, P900.. pa mi nista potegnila, sem potem vedno nazaj na S60 saltal
smile-1.gif

Tomtom mislim, da imas verzije tudi za UIQ..

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Še vedno me pa zanima, kako se prikaže neodgovorjeno sporočilo ali klic? Moraš odklenit telefon, da vidiš?
Pa potem še velja, da se ti pri sporočilu že na začetku pokaže slika osebe, ki ti je pisala (če imaš tako shranjeno)?

Benady, še tole prosim pokomentiraj... Čez čas pa prosim še mnenje o bateriji...
Hvala.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
TomTom dela na P1i (preverjeno uspešno zažene aplikacijo - če dejansko dela v navezi s priloženim BT-GPS modulom pa ne vem).

UIQ se tudi meni zdi nelogičen, najbolj pa me moti dejstvo, da je treba za vsako malenkost stylus ven jemat. Tipke so za preprosta opravila še vedno najbolj učinkovite & priročne.

Je pa stvar res počasnejša (v primerjavi z N95), skoraj zagotovo pa zaradi slabšega procesorja in ne vrste Symbian OSja. Hebat ga, 128mb RAM-a ne pomaga kaj veliko, če srce bije s (pre)nizko frekvenco.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Upam da ne bom prevelikih kozlov streljal:

Zaklenil sem tipkovnico, potem dobil sms - nanj me je opozarjala zeleno flešujoča dioda zraven vhoda za polnilni kabel. Za ogled dogodka sem moral tipkovnico odkleniti.

Za sliko še ravno ne bi vedel
redface-1.gif

Baterija...hja, več kot 2 dni zmerne uporabe sploh ne pričakujem

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hebat ga, hotel sem touch screen, zdaj pa mam kar mam
smirk-1.gif

Moram pa pohvaliti priloženi RoyalTek BT GPS, izgleda da je hudo kvaliteten (sproban še na N73
grin1.gif
)

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
tud jaz sem pred 2 urama domov prinesel P1i ... meni je super
grin1.gif

ekran super deluje ... malo se še lovim po SE menijih, ker jih nisem navajen ampak mi bo hitro steklo ... zdaj bom še GPS sprobal
tongue-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
No, ti boš dal bolj merodajne informacije
nahrung002.gif

Se mi zdi da slabše lovi signal od N73..
confused-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
hja ... situacija je taka ... jaz sem si prej že malo nastavlal bližnice na ekranu in si seveda prestavil wayfinder ikono in zdaj si ne znam GPS-a nardit
stupid-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hm, človek bi pričakoval Wayfinder med aplikacijami, vendar ga tam ni...
rolleyes-1.gif

Hm. K sreči te ikone še nisem zamenjal
tongue-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Citat:
Uporabnik mAn pravi:

Benady, še tole prosim pokomentiraj... Čez čas pa prosim še mnenje o bateriji...
Hvala.

A je tole sporočilo nevidno?
17758-icon_confused.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
zdaj ko sem jaz vse možne stvari sprobaval je baterija ostala na enakem nivoko kot takrat ko sem ga vklopil ... zdaj sem pa ga dal na 4 urno polnjenje

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To si pa zdaj vlko povedal .... not

Baterija zdrži do 2 dni. Ob uporabi wifi, bt pa 1 dan majn.Če pa imaš poleg tega še nastavljen gsm/umts način pa zdrži nekje 16-18 ur. Tale p1i bi rabil vsaj 1350 mAh baterijo. Drugače pa je trajanje baterije pri vseh symbian ppc zelo podobno.Vsaj po mojih izkušnjah p900,6680. Pri s60 maš 950mAh baterije in imaš tudi majnši zaslon, pa baterija še vedno ne zdrži več kot dva dni, razen če ga sploh ne uporablaš.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.