Citat:
Uporabnik damjanf1 pravi:
- telefon ima po testih funkcijo ''push to talk'', snemalnik, vendar jih ne najdem v menu-ju
push to talk si moreš v center it vklopit. en obrazec izpolniš. vzem telefon seboj, pa ti bojo tam povedal in pokazal
- brskati ne morem po internetu, preko WLAn mi najde domače obrežje siol-sinope in se tudi poveže vendar ko vpišem spletno stran mi napiše '' spelt , prehod se ne odziva''. Tudi preko WAP ne gre. Ali bi moral poslati kak sms za vklop?
če si ga kupil pri mobitelu, biti wap moral delati. no ker ti ne dela, pokliči na helpdesk tvojga operaterja (mobitel 041/700-700) pa ti bodo povedal al sms al pa bote skupaj vnesli ročne nastavitve.
- mp3-je sm že naložil na kartico, vendar mi predvajalnik gleda samo komade na telefonu. Ali se kje nastavi da gleda predvajalnik na kartico, ali moram naložiti kak drug program. (pa kam ga naložim na kartico?)
sem prepričan, da zna predvajat tudi mp3-je s kartice. nekje v programu je sigurno opcija, d aizbereš s katerga medija ali celo mape ti predvaja. laho naložiš tudi drug program, al ga boš na kartico ali telefon je vbistvu vseeno. jst nalagam na telefon