vse kar ste si vedno želeli napisati Slovenetu

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Tale tema tuki gor vis že več kot 10 dni, v tem času se je ponujalo nekaj bejbik. nobena od njih nima niti tolk poguma, da bi mi en PM-jček napisala, da o zmenku sploh ne govorim. Zaradi vsega navedenega menim, da si avtorica in vse glasne bejbike v tej temi zaslužijo posebno titulo. Zanje predlagam titulo AW - attention whore.

Ovca prosim, da, zaradi posebnih zaslug, obdariš s predlagano titulo naslednje dame:
- čebelo
- Tjaso
- rain3
- piki

Upam, da nisem katere pozabil.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
a si mogoče pomislu, da nobena noče s tabo na dejt? ker bi se to drugač že zgodilo?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Rain3 ne, poudarjam, NE spada v to kategorijo.
grims-1.gif

Za vse ostalo pa se prosim obračaj na svojo piarovko, Pikico ...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sej se ne gre za ENO, temveč točno določeno ...

Pa kaj jaz to tebi pišem, tud ti ne boš žejen v tem primeru
evil.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Piki in Tjasa, kaj se zdaj ven vlečeta. S svojimi posti sta si pošteno zaslužili predlagano titulo.

@Noker in rain3: Za rain3 velja enako kot za zgoraj navedeni damici. Rain3 se je kar pošteno preznojila ob pisanju v tej temi, zato si tudi ona zasluži predlagano titulo.

@Ovca: Upam, da čim prej podeliš damam njihove v potu prislužene nagrade. So se kar precej namatrale za te nagrade.

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:

@Noker in rain3: Za rain3 velja enako kot za zgoraj navedeni damici. Rain3 se je kar pošteno preznojila ob pisanju v tej temi, zato si tudi ona zasluži predlagano titulo.

Veš kaj, jaz te tukaj hvalim, da si OH in SPLOH... in vreden greha in ne vem kaj še vse... In glede na to, da sem vse te informacije podala res iz prve roke....
crazy1.gif

Ti pa za mene predlagaš titulo AW?
jezen.gif

Razočaral si me Slovenet, resnično si me razočaral
frown-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik rain3 pravi:
Citat:

Veš kaj, jaz te tukaj hvalim, da si OH in SPLOH... in vreden greha in ne vem kaj še vse... In glede na to, da sem vse te informacije podala res iz prve roke....
crazy1.gif

Ti pa za mene predlagaš titulo AW?
jezen.gif

Razočaral si me Slovenet, resnično si me razočaral
frown-1.gif

Očitno te je uporabil in odvrgel...morda vendarle postaja pravi moški, pa čeprav z zamdo poldrugega desetletja...
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ne, dobila je strasten klic, zvečer pa sta bla vsak na svojem koncu. Za enega od njiju celo lahko domnevam, kje ...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Jaz sem bol dobil občutek, da bi šla z mano na zmenek, sam nisi prepričana ali pa si ne upaš, zato si Tjasi napisala, naj me sproba in poroča o podrobnostih. Torej kar lepo spadaš zraven
grims-1.gif

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
Citat:
Jaz sem bol dobil občutek, da bi šla z mano na zmenek, sam nisi prepričana ali pa si ne upaš, zato si Tjasi napisala, naj me sproba in poroča o podrobnostih. Torej kar lepo spadaš zraven
grims-1.gif

IN YOUR WILDEST DREAMS
evil.gif