Vse je zapisano nekje zgoraj...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Se vam je kdaj kaj naredilo, posrečilo -česar sploh niste pričakovali?

Ste kdaj kaj dobili po tem, ko ste to stvar že popolnoma odpisali?

Se vam je kdaj kaj takega zgodilo, da ste se vprašali, če je res nekje kdo ki gleda na nas in nas pazi...

Čudna naključja v življenju, čudni dogodki, ki niso čudni ampak po eni strani prijetni...Osebe, ki pridejo (in odidejo) v vaše življenje po nekem naključju ravno takrat ko bi nekoga res nujno potrebovali.. in morda zaznamujejo vaše življenje za nekaj časa in ki jih nikoli ne boste pozabili, ker so vam morda pomagali prebroditi najhujšo krizo in vam pomagali.

Dogodki, ob katerih se vam ustavi srce in si rečete; To je nemogoče... Pa vendar se je zgodilo.

roza.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ja nevem kaj je tu tak čudnega... saj si sama reka: NAKLJUČJA
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
no no nikar ne pretiravaj..to se ponavadi zgodi naivnim ljudem nezmoznih logicnega sklepanja. Predvsem takim, ki nimajo domisljije in vse kar se zgodi mislijo, da je neka bozja volja. No, ni tako.

problem se pojavi drugje, ko vse splaniras , predelas x scenarijev, pa ti vseeno gre neki narobe..temu se rece nemoc, za popizdit. ko ne zmores tolk predvidevanja, da bi še predelal x+1 scenarij.
grin1.gif

ampak se da zivet.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Se vam je kdaj kaj takega zgodilo, da ste se vprašali, če je res nekje kdo ki gleda na nas in nas pazi...

Čudna naključja v življenju, čudni dogodki, ki niso čudni ampak po eni strani prijetni...Osebe, ki pridejo (in odidejo) v vaše življenje po nekem naključju ravno takrat ko bi nekoga res nujno potrebovali.. in morda zaznamujejo vaše življenje za nekaj časa in ki jih nikoli ne boste pozabili, ker so vam morda pomagali prebroditi najhujšo krizo in vam pomagali.

Dogodki, ob katerih se vam ustavi srce in si rečete; To je nemogoče... Pa vendar se je zgodilo.

roza.gif

To se je meni dogajalo vsa 4 leta srednje sole
evil.gif

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

roza.gif

To se je meni dogajalo vsa 4 leta srednje sole
evil.gif

hysterical-1.gif

zase bi rekel enako
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Meni se nekaj takega dogaja sedaj. Spoznal sem neko osebo s katero se res štekava na skoraj vseh področjih. Isti karakter, isto razmišljanje, podobne želje v prihodnosti, uglavnem že kar malo strašljivo včasih.
smile-1.gif
Se mi zdi, da sem neko obdobje do sedaj stopical na mestu. Od takrat ko sva se spoznala pa se vse nekako obrača na bolje in gre počasi vse skupaj nekam na gor. Se mi zdi, da potrebujemo ljudje v življenju določene spremembe, ki nas spodbudijo k drugačnemu razmišljanju in nam dajo nek nov zagon. In verjetno so to ravno te osebe, ki v naše življenje vnesejo neko spremembo in se strinjam s Tjaso, da je jih verjetno ne bomo nikoli pozabili. Pa ni nujno, da so ravno osebe, lahko so tudi dogodki. Ali nam je to usojeno ali so pač naklučja, pa težko rečem.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Bo kr naklučje!
Danes sem umrl od smeha, ko je napovedovalec na radiu City prijavil,da je že Nostradamus napovedal zlom al padec borze oziroma nekaj v tej smeri.
bonk.gif

Mislim WTF
stupid-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Bo kr naklučje!
Danes sem umrl od smeha, ko je napovedovalec na radiu City prijavil,da je že Nostradamus napovedal zlom al padec borze oziroma nekaj v tej smeri.
bonk.gif

Mislim WTF
stupid-1.gif

keri to?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Meni se nekaj takega dogaja sedaj. Spoznal sem neko osebo s katero se res štekava na skoraj vseh področjih. Isti karakter, isto razmišljanje, podobne želje v prihodnosti, uglavnem že kar malo strašljivo včasih.
smile-1.gif
Se mi zdi, da sem neko obdobje do sedaj stopical na mestu. Od takrat ko sva se spoznala pa se vse nekako obrača na bolje in gre počasi vse skupaj nekam na gor. Se mi zdi, da potrebujemo ljudje v življenju določene spremembe, ki nas spodbudijo k drugačnemu razmišljanju in nam dajo nek nov zagon. In verjetno so to ravno te osebe, ki v naše življenje vnesejo neko spremembo.
To se je tud meni zgodilo ravno lani. Spoznaš osebo, ki ti je ful podobna in ti res odgovarja ... že ta pozitiven odnos do nekoga, da ga spoštuješ, mu privoščiš vse najlepše te pripelje k temu, da se trudiš biti tudi do ostalih boljša oseba, na stvari gledaš pozitivno in te težave ne uničijo, ampak te naredijo močnejše. Decembra mi je The Secret še dodatno razjasnil določene poglede in moram rečt, da sem srečna kot že dolgo ne.
Verjamem,da je naša usoda nekje zapisana ... mogoče ne v celoti, ampak neki okviri so postavljeni, ostalo pa je v tvojih rokah - zamere, jezo in slabe misli pustiš zadaj - v preteklosti, naprej greš samo s tistimi, ki jih ceniš ter z jasnimi in pozitivnimi cilji za prihodnost.
smile-1.gif

Flower power all the way
roza.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz.

Tudi sama nisem poduhovljena in ne prebiram raznih OMMM-OMMM variant, ampak dejansko se pa včasih res vprašam za kakšno stvar, kako in zakaj, pa ne najdem odgovora in niti logične razlage NI.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
a res beseda naključje ni dovolj?

človeška zahtevnost.... ejejej