Vsaka ženska ima svojo ceno

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Kully pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Mal sem pa še zbirčen
wink-1.gif

Mene bolj zanima kaj pravi avtor te teme.

ti pa si večni optimisit, ane
Kolk bi pa ti kasirala za eno uro penitracijske obdelave?

a slovenetu? raj na bejbe prešaltam

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Kera glupa tema, vsaka ima svojo ceno, vsak pa tudi. A jutri bomo pa odkrival da je voda mokra.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Dej ze pust Sloveneta,pa povej,kolko bi racunala komu drugemu,da si znamo predstavljat priblizno ceno alterjevk?
Gre seveda za hipoteticno domnevo,ker vemo kako gre to v lajfu... Tudi za Sloveneta bi padla...no,pol pa ne...sicer se te pa raje predstavljam s kako bejbo,kot Slovenetom...bolj rajcig...mmmm
Drugace pa,sej ves,Dotika
srce-1.gif
midva mava to reseno...lol

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
"Gospodična, ful dobr zgledate!"
"Hvala"
"A bi šli z mano v posteljo za 10k€?"
"Emm, 10k? Hja, no, verjetno bi."
"Kaj pa za 50€?"
"50€?!? Kaj pa mislte da sem?"
"Kaj ste, sva že ugotovila, zdj se sam še za ceno pogajava"

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Če nisi ravno neki gobavec, pa če znaš ženski na dušo pihnit, ne rabiš niti centa
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
rabiš vsaj 30centov, da jo povabiš na kavo iz avtomata
smirk-1.gif

pa zazvoniš ji, da te nazaj pokliče (da ne trošiš svojega telefona)
cool-1.gif

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Ni takega moškega, da bi mogla se za denar in zastonj iti prodajat!

Mogoče pa res se bi, če bi mi bila smrtna sila, ko več ni drugega izhoda ... Mogoče bi se pa takrat zaposlila v kakšnem lezbičnem klubu, kjer bi delala kot [censored] po domače. Ampak mislim, da taih lezbičnih klubov v sloveniji nimamo. Imaj pa enega na dunaju in tri v berlinu. :D To pa je tudi vse, za katere vem. Ženski bi prej dala kot moškemu, mogoče bi še ji kdaj pa kdaj zastonj.
wink-1.gif

Ampak, ne, dokler se lahko brez večjih skrbi preživljam, mi niti malo ne pade na pamet, da bi jo mogla podržati komu.
ne-ne-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Vsi vemo, da se tu govori kot v izhodu v zadnji sili, torej bi lahko bil kratek odgovor kar: da, 5 mio €.
Ampak zaradi lepšega prej spišeš cel post
grin1.gif

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Moje mnenje je, da vsaka ženska je pripravljena za neko določeno ceno prodat svoje telo za seks. (Izvzamimo miljonarke, ki dodatnega denarja ne potrebujejo), govorim o povprečni ženski, ki dela v službi in zasluži do 1500€ na mesec.

Al dejansko obstaja kje kakšna ženska, ki se za ogromne denarje ne bi prodala?

Pri moških je pa verjetno enako, vsak bi za par miljončkov evrov rit nastavil za tistih nekaj minut
grin1.gif

A čakaš na konkretno cifro? Ko jo dobiš bo pa naslednja tema : ''Kako zaslužiti xyz € ''
evil.gif

Ne resno, za žensko ki ne da nič nase ( beri: se pri 15ih ko se pogleda v ogledalo in ugotovi da niti ne izgleda tako slabo, nato se konča intelektualen razvoj ) ne rabiš niti kaj dosti, za druge izven te skupine pa ni denarja da bi povprečnemu slinavcu dale... zato pa imamo kurbenhause.