Vsaka ženska ima svojo ceno

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Moje mnenje je, da vsaka ženska je pripravljena za neko določeno ceno prodat svoje telo za seks. (Izvzamimo miljonarke, ki dodatnega denarja ne potrebujejo), govorim o povprečni ženski, ki dela v službi in zasluži do 1500€ na mesec.

Al dejansko obstaja kje kakšna ženska, ki se za ogromne denarje ne bi prodala?

Pri moških je pa verjetno enako, vsak bi za par miljončkov evrov rit nastavil za tistih nekaj minut
grin1.gif

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Moje mnenje je, da vsaka ženska je pripravljena za neko določeno ceno prodat svoje telo za seks. (Izvzamimo miljonarke, ki dodatnega denarja ne potrebujejo), govorim o povprečni ženski, ki dela v službi in zasluži do 1500€ na mesec.

Al dejansko obstaja kje kakšna ženska, ki se za ogromne denarje ne bi prodala?

Pri moških je pa verjetno enako, vsak bi za par miljončkov evrov rit nastavil za tistih nekaj minut
grin1.gif

naredi anketo
grims-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Pri alterjevkah ni cene.Bolj je pomemben pristop in ...seveda...kdo pristopa. Je pa pomembno tudi,da imas svoje kriterije. Menda ne bi bil zadovoljen z vsako,al kako?
evil.gif

Po domace je pa tko:al da al pa ne da!

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
so ženske ki se nebi prodale za denar... bi pa se za kakšno drugo zadevo (sluzbo, zdravila, položaj, moža....)

vsakega se da kupiti. vprašanje je samo "vsota"... enemu zadostuje manj (npr 50€ pol urice) enim pa veliiiiko več (npr 1mio/10 min). sem pa preprican da da veliko zensk nogice narazen ce drugega ne za dobro sluzbo...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Sej načeloma ima vsaka ženska svojo ceno, le da pri eni plačaš na začetku, drugi pa celo življenje.
grin1.gif

Kully

Pripravnik
6. sep 2007
694
0
16
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Mal sem pa še zbirčen
wink-1.gif

Mene bolj zanima kaj pravi avtor te teme.

ti pa si večni optimisit, ane
Kolk bi pa ti kasirala za eno uro penitracijske obdelave?

Nazadnje urejeno:

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Cene Alterk?

Po moje če bi vsaki 10k ALTov dal pa kako kavico v real lajfu bi se dalo kaj zmenit
grin1.gif

...saj ne
smile-1.gif

mislim pa, da bi se z vsako dalo zmenit za pravi denar
grin1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
jaz sem zadnjič eni natakarici študentski ponujal 5k€, all inclusive vikend na morju,...
pa je rekla da ne more, da more kelnarit...

vem da je samska, da si lahko najde zamenjavo...

ne vem, mogoče je kaj narobe z mojim izgledom...

gremlin.jpg