Sem pa včeraj znancu poskušal nastaviti povsem novo Lubo, ta zadnji model, ki ima še neki AI. Mi je ratalo vse usposobiti delno. Samodejno mapiranje trave neuspešno, zapletla se je v prvo grmovje, tako da smo ročno, to je šlo ok. Obračanje na mestu kar konkretno pocufa travo in dela luknje. Največja težava pa je da ne zna nazaj domov. Pride do postaje, se obrne in potem parkrat proba v napacno smer nato se ustavi. Sem
Poskušal vse updatati, factory reset, vse na novo nastaviti, ni da ni, skos isto. Na netu sem našel veliko enakih težav s to zadnjo serijo. Naj bi imela polnilna postaja okvarjene ir senzorje. To so pisali v komentarjih.
Sicer je huda mašina, nimaš kaj reči, so pa tudi pomanjklivosti. za moj vrt bi bila definitivno prevelika ker bi mi puščala polno nepokošenega ker zaradi širine nebi prišla do vseh kotov.
Poskušal vse updatati, factory reset, vse na novo nastaviti, ni da ni, skos isto. Na netu sem našel veliko enakih težav s to zadnjo serijo. Naj bi imela polnilna postaja okvarjene ir senzorje. To so pisali v komentarjih.
Sicer je huda mašina, nimaš kaj reči, so pa tudi pomanjklivosti. za moj vrt bi bila definitivno prevelika ker bi mi puščala polno nepokošenega ker zaradi širine nebi prišla do vseh kotov.