Ko se boš naučil brati se javi.Če svedre topiš in to od makite in Hiltija, se ti zdi to v redu? Ni čudno da je sveder raje odnehal.
Je nekdo.ze.napisal. SDS ne tišči v beton na vso moc
Ko se boš naučil brati se javi.Če svedre topiš in to od makite in Hiltija, se ti zdi to v redu? Ni čudno da je sveder raje odnehal.
Je nekdo.ze.napisal. SDS ne tišči v beton na vso moc
Kot da bi sebe bral . Imel 3 Lidlove zaporedoma (servis na servis) povprečen čas delovanja sem meril v sekundah, ne v minutah . Dobil vračilo denarja in kupil v Bauhausu njihovo za 80 € in mi za mojo hobi uporabo dela v redu že kakšnega pol leta.Ni vredna. Jaz sem jo vzel, ko sem jo rabil, se mi je po par minutah skadilo z motorja. Čakal natanko 39 dni na drugo, vmes pa kupil za isti denar v Jagru to v priponki. Ko je lidlova prišla nazaj, je bila že v štartu okvara na gumbu. Spet poslal nazaj in čakal čez 30mdni na tretjo, ki jo sicer imam še danes, ampak samo za mešanje lepila in podobno.
Na sliki ima SDS svedre in dve glavi (udarna in klasično vpenjalo). Tako, da je verjetno kar udarna in ne vibracijska.podobno mam tud jest. to je stmarca, tista lidlova je vrtalnik z vibratorjem
Lidlova je bolj vibracijska.mislil sem da je bolj švoh udarna - skoraj "vibracijska"
Hvala za odgovore. Na žalost nimam v bližini niti jagra niti baubau.
Gledal sem še ID tools pa mi je tudi tak kikiriki...
Verjetno za občasno delo in da zmečem tisto keramiko ven, bo tudi ta pakrside OK....
Lidl ima zopet SDS+ štemarco. Je to vredno 50€?
Udarno vrtalno kladivo - Lidl Slovenija
Udarno vrtalno kladivo - 1050 W pnevmatski udarni mehanizem z veliko udarno močjo hitro-vpenjalna glava za vpenjanje po sistemu SDS-pluswww.lidl.si
Poglej priponko 34244
Poglej priponko 34245
Čaka me hodnik s keramiko za odstranit.
Občasno pa je treba poštemat kakšno luknjo za novo dozo in po zidu za kabel položit?
Ne bi lih 150-250€ za mašinerijo, ki bo naslednjih nekaj let čakala na polici v kleti...
Sem rešil z eno staro Makito. Unga pa nesem nazaj in magri dvignem 50 ojrov in investiram v kaj drugega. Tist denar je odslužil kot da bi bil v najemu....Meni je par minut samo zdržala, kot sem omenil zgoraj gre za navaden krš. Zdaj boš čakal 40 dni na drugo. Vmes boš pa najbrž drugo kupil, ker sicer s temi ploščicami 2 leti ne boš zaključil.