Imam ganymede in upam da res ne bo prišla kaka položnica.Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Jaz imam pa glih kontra situacijo.
Iz Siola sem prešel k T-2, vendar je od Siola vsa oprema še vedno pri meni. Nihče me še ni klical, nobenega dopisa niso poslali
Kakšen username si mel? Ti takoj pošljemo kuverto.
Hecam se ... če imaš ganymede ali callisto, potem se ne sekiraj. Teh se skoraj več ne prosi nazaj, ker so za vse ADSL potrebe sinopeji.
sej drugač kokr da si tele ti ne morem rečt, če ne razumeš tega....Citat:
Oni pa men napišejo, da preklic ne velja ker se podpisi ne ujemamjo na prvotni podgodbi in preklicu in sem še vedno njihov naročnik.
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
sej drugač kokr da si tele ti ne morem rečt, če ne razumeš tega....Citat:
Oni pa men napišejo, da preklic ne velja ker se podpisi ne ujemamjo na prvotni podgodbi in preklicu in sem še vedno njihov naročnik.
-kaj bi naredil, če bi sosedov polde faksiral dopis da ti izklopijo vse....podpis bi sicer bil podoben tvojemu, nebi pa ti tega želel...
-kaj bi naredil, če bi nekdo plačal z tvojo plačilno kartico, ki bi bila ukradena....sicer podpis bi bil podoben tvojemu, ampak ok važn da je....
.
.
.
ja ja, malo morgen...ravno taki presranci ponavad prvi pridejo težit, zarad ene vejice kamoli zarad neenakega podpisa....
uslugo ti delajo, ti se pa pizdiš.....
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
hehe
Tale je ena boljših. Pošlješ dopis za odklop. Ti rečejo, da ga ne bodo upoštevali. In potem se najde osebek, ki pravi, da jim moraš reči hvala, ker ti delajo uslugo.
Tale smajli res dobro pade v ta kontekst.
Bom kar še enga dal gor
res je...Citat:
seveda ko vrneš modem in ostalo opremo lahko še vedno gledaš TV in surfaš po netu. NAJPREJ SE NAUČ PREBRAT NATANČNO, PREDEN SE ODLOČIŠ ZMERJAT.
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
aja, pa tale Matej Košir, kao vodja reklamacijske službe, se skriva za svojimi podaniki v klicnem centru tko kot Osama v Afganistanskih hribih. Če ga kej vidte, mu sporočte, da ljudje ne grizejo.
lp