Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Nisem vedel da je npr. Elektro Gorenjska (moj ponudnik) drzavno podjetje. Zivel sem v prepricanju, da so pac podjetje in delajo kar pac delajo, v okviru kaksne koncesije.
Malo si poglej kdo je lastnik pa ti bo jasno. Koncesija nima veze tukaj.
Citat:
Daj mi ti razlozi kako bom jaz dobil vrnjenih mojih 6 centov preplacila (in 1 cent DDV in se en cent zamudnih obresti). Razumem tehnikalije, naslednji racun bo za 8 centov nizji, tisto kar me zanima je s cigavim denarjem ti mislis da so oni placali kljukce, ki so izracunali to razliko, naredili univerzalen dopis, meni poslali ta dopis v lepi kuverti in placali postnino da je prislo do mene ? Jaz namrec mislim, da bo to slo iz mojega denarja (oz. iz denarja vseh strank, priblizno enako na vsakega). Kje je tukaj kaksen prihranek ?
Veliko bluzenja za prazen nič. Točno tako, ti boš plačal to. Namesto bluzenja in jokcanja je rešitev enostavna: greš k ponudniku, kateri ne bo vračal, ker mu ni treba.
Ampak ja, tipično slovenceljsko jokcaj, zraven pa kurcaj tiste, kateri opozarjajo na nepravilnosti in nekaj naredijo s tem v zvezi, namesto, da bi obesil za jajca tiste, kateri so dejansko DOKAZANO (kar je v Sloveniji že samo po sebi sploh čudež) naredili sranje.
Ni čudno, da vas nategujejo na vsakem koraku, če zgolj jokcate, namesto, da bi kaj ukrenili.