Vrnitev preplacila elektrike

lemar

Fizikalc
8. jan 2008
406
57
28
poleg tega vračajo preveč plačano elektriko, (ne pa trošarine, priključno moč in dodatnih taks), ta pa predstavlja (na pamet) verjetno manj kot polovico računa.

LP

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Nisem vedel da je npr. Elektro Gorenjska (moj ponudnik) drzavno podjetje. Zivel sem v prepricanju, da so pac podjetje in delajo kar pac delajo, v okviru kaksne koncesije.
Malo si poglej kdo je lastnik pa ti bo jasno. Koncesija nima veze tukaj.
Citat:
Daj mi ti razlozi kako bom jaz dobil vrnjenih mojih 6 centov preplacila (in 1 cent DDV in se en cent zamudnih obresti). Razumem tehnikalije, naslednji racun bo za 8 centov nizji, tisto kar me zanima je s cigavim denarjem ti mislis da so oni placali kljukce, ki so izracunali to razliko, naredili univerzalen dopis, meni poslali ta dopis v lepi kuverti in placali postnino da je prislo do mene ? Jaz namrec mislim, da bo to slo iz mojega denarja (oz. iz denarja vseh strank, priblizno enako na vsakega). Kje je tukaj kaksen prihranek ?
Veliko bluzenja za prazen nič. Točno tako, ti boš plačal to. Namesto bluzenja in jokcanja je rešitev enostavna: greš k ponudniku, kateri ne bo vračal, ker mu ni treba.
cool-1.gif

Ampak ja, tipično slovenceljsko jokcaj, zraven pa kurcaj tiste, kateri opozarjajo na nepravilnosti in nekaj naredijo s tem v zvezi, namesto, da bi obesil za jajca tiste, kateri so dejansko DOKAZANO (kar je v Sloveniji že samo po sebi sploh čudež) naredili sranje.
cheer.gif

Ni čudno, da vas nategujejo na vsakem koraku, če zgolj jokcate, namesto, da bi kaj ukrenili.