Nisem vedel da je npr. Elektro Gorenjska (moj ponudnik) drzavno podjetje. Zivel sem v prepricanju, da so pac podjetje in delajo kar pac delajo, v okviru kaksne koncesije.
Daj mi ti razlozi kako bom jaz dobil vrnjenih mojih 6 centov preplacila (in 1 cent DDV in se en cent zamudnih obresti). Razumem tehnikalije, naslednji racun bo za 8 centov nizji, tisto kar me zanima je s cigavim denarjem ti mislis da so oni placali kljukce, ki so izracunali to razliko, naredili univerzalen dopis, meni poslali ta dopis v lepi kuverti in placali postnino da je prislo do mene ? Jaz namrec mislim, da bo to slo iz mojega denarja (oz. iz denarja vseh strank, priblizno enako na vsakega). Kje je tukaj kaksen prihranek ?
Ce ne bi danes ze moral slikati tiste kartice za oglase, bi slikal to sranje od dopisa in ga prilepil gor, ker je tako absurdno, da nekdo meni poslje - placano iz mojega denarja za placevanje racunov - dopis, ki zagotovo ne stane manj kot 8 centov da pride do mene, in mi v njem pove da naj bi jaz dobil nazaj 8 preplacanih centov (a je sploh mozno, da je tako malo razlike - glede na to, da ima vecina po 30+% od mesecnega zneska razlike). To je bolno in povsem jasno je, da se namerno delajo norca iz vsega skupaj. Kaj je tisti papak Pizdir pocel (je iz nasega faksa ... jao), je pa tudi vprasanje ... ali je bil interes povecati biznis enemu advokatu, Posti Slovenije in parim elektrotom, ali dejansko komu pomagati (vidim da imas ti o tem ze svoje mnenje, ki se ocitno nikakor ne ujema z mojim) ?