Vrjamete v nenaravna/nadnaravna bitja in stvore?

V kaj od naštetega verujete (ne aktivno, pač da se strinjate z nekim prepričanjem)?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
nezemljani imajo velike oci in jajcasto glavo zaradi televizije (pa ne ker so prevec gledali vanjo). globalna vas.
pa tud v duhove vrjami zaradi mene. ampak zakaj so cloveske oblike? ker si jih tako najlazje predstavljamo, ker so tako bolj "cloveski", bolj pristni.
bi se bal duheca poljske misi? kaj pa duha jacka ripperja?

domisljija dela svoje. ljudje vcasih rabimo to. eni v taki, drugi v drugacni obliki

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
No bom pa še jaz povedal kako je na stvari.

Poznam žensko, ki živi v večstanovanjski hiši z še 4 ženskami. No potem je ta ženska eno noč slišala kako se "premikajo" stoli v dnevni sobi. Ko je pogledala na uro je bila 2-3 zjutraj. No nato je zaspala nazaj. Ko je naslednji dan to povedala ostalim so ji vse zagotovile da tisto noč ni bilo nobene v dnevni.
No nato je to povedala lastnici hiše. Lastnica je pa samo rekla "a že spet je začelo strašiti". Ker naj bi že pred časom strašil duh dekleta, ki se je 50 let nazaj obesila v tejle hiši, ki je bila tisti čas gostilna.

Zanimivo pri vsem tem pa je, da so vse ženske nato za nazaj imele 1000 zgodbic o tem kako so videle, občutile, ipd. tegale duha. Najbolj izvirna je bila ta, da naj bi se en dan 5 letni sin ene od žensk pognal na posteljo in z spremenjenim glasom začel razlagati kako bo "ona vse pobila". Ali pa da je ena videla tegale duha brez glave, ki ji je grozil, ga je ona v prejšnjem življenju premagala ampak, da bo ona premagala njo v tem življenju, ipd., ipd., ipd..........

Mislim in take zgodbe, ki so začele krožit so vse prebivalke tam tako prestrašile, da spijo skupaj z otroci v istih sobah in da na splošno hodijo po hiši napete kot strune, pozorne na vsak šum s kje je prišel in kaj ga je povzročilo.

Mislim bog pomagaj, prej pa kako leto ni prestrašilo nobene nič. Sedaj je pa že vsak šum strašni brezglavi duh ki bo vse pomrl.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Duhovi so čisto navadni ljudje, ki živijo v drugi/h dimenziji/ah na istem kraju. Včasih se energije v prostoru malo preveč približajo in vplivajo ena na drugo zato občasno pride do zbližanja paralelnih svetov. Marsikaj se nam zdi čudno na tem svetu ampak vse to je človek, narava in energije raznorazne.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Da bi se odselile to pa ne?
rolleyes-1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Verjamem v neko nadnaravno silo

PS za naše prednike 200 let nazaj je bil tudi štrom nekaj nadnaravnega (da ne bi o barvni televiziji in kompih)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Duhovi so čisto navadni ljudje, ki živijo v drugi/h dimenziji/ah na istem kraju. Včasih se energije v prostoru malo preveč približajo in vplivajo ena na drugo zato občasno pride do zbližanja paralelnih svetov. Marsikaj se nam zdi čudno na tem svetu ampak vse to je človek, narava in energije raznorazne.

Tut sam zagovarjam nekaj podbnega v smislu, da se včasih kak duh ujame med recimo temu "dvema svetovoma". Sam sicer nisem
imel nekih zbližanj, vem pa da psiha dela svoje, sem o tem že pisal nekoč na alterju ko sem se tako hudičevo bal propelerja na stropu,
zakaj in kako pa kdaj drugič,...

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Naj se sliši še tako čudno, verjamem v človeka (kaj drugega mi ne ostane
grin1.gif
)

Prepričan sem o inteligenci vsega kar obstaja. Inteligenca zemlje, vesolja,... Tudi za računalnik pravimo, da ima umetno inteligenco. Zame je vse okoli mene in v meni naravna inteligenca.

Drugače so pa verska kreganja precej brezplodna, večinoma so namenjena utrjevanju vere. Se ne splača pregovarjat, boljš it na pivo. Je pa sestavni del verovanja, vsaj krščanskega, dvom. Ni hudič, da dvom ne bi premagal kake ovčice
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Citat:
Daj no daj, malo manj domišlije prosim

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Verjamem v neko nadnaravno silo

PS za naše prednike 200 let nazaj je bil tudi štrom nekaj nadnaravnega (da ne bi o barvni televiziji in kompih)

Že samo dejstvo da bi pred 200 leti rekel nekomu da boš nekoga slikal z to malo ročno napravico (telefonom) in zadevo poslal po zraku
nevidno nekomu drugemu, pridem pa bi ti vseeno ostala na tej napravi, bi te vrjetno dali za čarovnika in bi te na grmadi zakurli,...

Tako nekako si razlagam nas in nezemljane in duhove, preprosto še ni prišel čas, da jih spoznamo, al kako naj rečem,... Je pa eno dejstvo
da moremo met hudo hudo hudo srečo da se v vseh teh miljardah let zgodi to točno v tem stoletju oz. odkar se človek inteligentno zaveda samega sebe,...

Mogoče so bli v času dinozavrov, so nekaj prčkali in delal poizkuse, nato je nekaj šlo narobe in so z kakšnim nebio plinom pobili vse
dinozavre, naredli paniko in pobegnili, nato pa se jim je isto zgodilo še pri njih in zdaj jih več ni.

Je pa eno dejstvo nekoliko realno gledano; "kako smo lahko mi edini v tem širnem brezmejnem vesolju?" Kaj nas dela tak priviligirane,
da mi lahko živimo in si ustvarjamo civilizacijo, nekdo tam miljon miljardnih svetlobnih stoletij pa ne,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:

Če bi jih ti recimo moral obrazložit za 6tko na zaključnem izpitu pred diplomo, bi jih razložil kako?

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:

Če bi jih ti recimo moral obrazložit za 6tko na zaključnem izpitu pred diplomo, bi jih razložil kako?
Jih ni in pika. vse kar je je le prevelika človeška domišlija.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
ksz

jaz tudi trenutno živim v hiši iz leta 1932 pa se nekje en krat na teden po 0:00 uri začnejo stene občutno trosit pa monitor pajtlat.... sem se že večkrat trudil prit stvari do dna pa mi ni uspelo
je prekratek interval vibracij
tongue-1.gif

ampak meni je vseeno, sicer se cimre bojijo ko hudiča :D jaz pa se smejim hehehe

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Izgleda da ste na duhovni stopnji četrtoletnika vse ostalo nakladanje pa je že stvar nerazgledanosti. Blagor vam ker ste tako preprosti.
Malcom prej sem mislil da se samo zmišljuješ, ker pač nimaš pametnejšega del,a sedaj pa sem prepričan, da si đek (kentriplejboj), ki je pomotoma zašel na Alter in sedaj prepisuje iz zvezka svojega očeta, ki je bil zaprt do 10 leta v Markovcu potem pa so ga kot izgubljen primer spustili in ga pred tem pozabili kastrirat potem pa je srečal svojo sestro in spočela sta tebe.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
nebi rajši kaj pametnega napisal? ne pa da samo drek mešaš? kje so modi... to je spam!
grin1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
v vsakem primeru ima svoj forum drugje...... nas naj tu pusti pri miru
tongue-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In ko ti umreš, greš kam? Ni te več? Od kod si se pa vzel?

ko te zmanjka te zmanjka. ne gres nikamor, ker te vec ni. si samo se spomin in nic drugega. zakaj bi po smrti moral ki bit? strasit okol ko duhec? it v nebesa? vidis, duhovi, nebesa, bogec... vse to nastane v cloveskih glavah zaradi bojazni pred smrtjo in neobstojem. vbistvu je to nekak obrambni mehanizem, ki ga ustvarijo mozgani.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
Jst vrjamem v neki tacga

Nazadnje urejeno: