Vrhunska kulinarika

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Tema o hamburgerju se je zdej čist izjalovila. Pa da zdej ne smetimo naprej odpiram novo temo.
KAj je sploh vrhunska kulinarika? A je odvisna od osebnega okusa ali kaj? Ali samo bedn izgovor da pljuvate po šipcih?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Res škoda krega. Za mene je vrhunska tista doma. Žena je odlična kuharica.Sem pa hodil tudi po svetu in v naše odlične ocenjene gostilne, pa je povsod OK, če nisi izbirčen. Vse je odvisno kaj ti je všeč. Sam vse jem razen sarm. Res pa prisegam na tradicionalno slovensko kuhinjo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
uf, robi sem jedel sarmo ki jo je pripravila bosanka... mmmm... za prste obliznt... s špehom, klobasami... mmm

zame je pomembno da je hrana kvaltetna ter da jo je dovolj... seveda za ene je plunk mesa o katerem se naredi ena huda zgodba "vrhunska kulinarika"...

tudi pleskavica je lahko dobra ali pa slaba... čeje dobra, je to to... ampak ker smo ljudje siti vsega skupaj mora biti zdej vse neki fensi šmensi, hamburger, pica di napolitana, rare stejk... in če ni to to potem je to šrot, sranje...

eh ja...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Ni zdaj tu neke strašna debate možno razviti, vrhunska kulinarika je pojem, definicijo lahko poberemo iz SSKJ in pomeni pač točno to.

Če pa nekdo smatra kaj drugega, pa je to samo njegovo mnenje.

V osnovi je to pač tako okus kot vizualni izgled, sta pa oba pojma hudo subjektivna, tako da bo spet to ena fajna tema za kregarijo
smile-1.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Sarmica prav narejena, pa da ne škrtariš s suhimi rebri in klobasami.....jao, to je bogovsko.