Kateri model imašJaz imam od https://www.sainlogic.com/english/ Nabavil na amazonu. Senzor imam samo eden. Ostale senzorej imam z aliexpresa in jih spremljam preko HA.
Postaja je verjetno kitajc, ker se pod isto obliko najde še druge znamke... ampak dela. Ko sem kupoval nisem niti vedel, da je toliko pametna. Sedaj, ko imam home asistant, sem jo notri povezal in še celo lahko naredil, da mi zapre rolo, ko je preveč vetrovno...
Če nimaš HA, lahko tudi preko drugih appov ali web strani spremljaš podatke.
poglej link od amazonaKateri model imaš
Weather Station - Products
Market is a Premium Responsive Magento Theme which is fully customizable and suitable for online stores, especially for multi-category store.www.sainlogic.com
za HA je odvisno kako želiš . jaz imam vse na zigbee. Kdor ima HA, ga ima verjetno še za kaj drugega.Identične (po izgledu vsaj) senzorčke z aliexpresa za 7EUR lovim preko SDR ključka in jih imam integrirane v HA. Tole gre na 433MHz, nede.
Cena ni ravno "sitnica", ker moraš imet nekje instaliran HA, pa SDR ključek je okol 15 eur. Glavne postaje potem sploh ne rabiš več.
Točno to mi je najprej padlo na pamet. In tako sem tudi naredil na koncu. Kamero imam že od prej, na hitro sem testiral in bo čisto OK.Nabavi poceni kamero jo usmeri na obstoječi zaslon od vremenske in imaš podatke na daljavo preko wi-fija.![]()
Mi smo pred časom kupili toleKSZ
kakšna "vremenska postaja", v bistvu samo senzorji za temperaturo, vlago in veter, da se uploadajo na net.
xiaomi verzija tega je stala menda 5$....meri vlaznost in temp. in je konektana v app...
xiaomi verzija tega je stala menda 5$....meri vlaznost in temp. in je konektana v app...