Vremenska postaja podatki

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
A obstaja vremenska postaja ali app, ki prek wi fi shranjuje podatke nekam in so potem na voljo po dnevih in urah? Lahko dela tudi vse lokalno in prek usb potem preneses na pc.
Skratka imel bi temperaturo po urah v dnevu in sicer s pregledom za nazaj, izvoz v cls oz risanje grafa.

Hvala.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.647
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Srečnega pa zdravega!

konekšion tu PC

[qoute] Of course, a computer connection via USB or serial port is optional. The measuring housing can be provided with a solar-powered ventilation, which still allows for better measurement conditions.[/qoute]

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
A si zapimni za 30 dni 24 meritev vsak dan? Se pravi vsajo uro kok je stopinj?
A gre za vec j 30 dni?
Ce ne gre, a gre 12, 8, 6 meritev?

Gre v xls?

Rad bi julija gledal temp od januarja naprej na vsako uro ali cimvlizje temu.

Hvala.

Srecno vsem. Ko vsak let sem tut letos po sampanjcu odvajal 'in momento'

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.565
476
83
recimo (v linku postaja, ki mi je najbljižja)
http://slovenian.wunderground....e20150101/myear

lahko dobiš podatke postaj, ki oddajo v katerega od servisov (wunderground je eden od njih), če ne rabiš ravno za svoje dvorišče
Vprašanje kje je več napake. Postajca za 100€ postavljena ob domači hiši ali ena druga par 100m ali par kilometrov stran. Največ je seveda razlik pri padavinah poleti.
Za tekoče podatke (direktno na www postaje) ali nazaj pogledat recimo količine in razporeditve padavin, temperature,... je pa tole super.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Gledam na wu postajo iz doline, a bi me zanimalo tudi pri meni. Itak te zanima kok je stopinj zuni in to ze stane par 10€, za dvakratnikje pa ze s spominom.
Seveda me opcije po 200€ ne zanimajo.

Iz wu ne znam potegnit podatke za nazaj. Gledam prek ios app

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A si zapimni za 30 dni 24 meritev vsak dan? Se pravi vsajo uro kok je stopinj?
A gre za vec j 30 dni?
Ce ne gre, a gre 12, 8, 6 meritev?

Gre v xls?

Notranja enota ima intervale od 1 minute naprej, jaz imam nastavljeno na 10 min.
In imaš indikator ko je notranji spomin poln, da jo priklopiš na računalnik in preneseš meritve.
Program ki je zraven ima ze dovolj različnih opcij prikaza je pa koliko se spomnim izvoz mozen v txt...