Hm, a je še kar Golob kriv?No, pri nas je padlo točno 0,0 L dežja. Koruza se suši, ostalo sem k sreči spravil dol bolj ali manj v enem kosu. Danes sicer posejal 1 ha facelije za čebelice, ker sem upal na dež. Izgleda, da bo težka oz. spet 150 eur vrženih v zrak.
A si moral popravljati?Hm, a je še kar Golob kriv?
Sedajle pa mislim da 150 evrov ni bilo vrženo v "zra...... zemljo"!No, pri nas je padlo točno 0,0 L dežja. Koruza se suši, ostalo sem k sreči spravil dol bolj ali manj v enem kosu. Danes sicer posejal 1 ha facelije za čebelice, ker sem upal na dež. Izgleda, da bo težka oz. spet 150 eur vrženih v zrak.
Za SZ oz. Z so itak zajeb..., zjutraj/dopoldne sta šli dve nevihtni celici. ARSO vreme je kazal ob grmenju in polni oblačnosti zjutraj ob 8h lep sončen dopoldan, nevihte šele popoldne. S tem da v italiji so takoj ko so se razvile celice spremenili opozorilo v rdečo, pri nas je bilo pri prihodu teh celic (cca. 2h za taljanskim dvigom opozoril) vse še zeleno in rumeno samo za po 12h. Po 12h smo uživali sonce in soparo, tako da uradni model je tokrat konkretno falil.Dneva še ni konec.