Če so zopet zapravili ogromno denarja za nedelujoče pumpe, potem bi lahko za take dali tudi obvestilne table tako kot imajo na Darsu in tako folk nebi imel izgovore za svojo neumnost, ta čas pa lahko pobere denar od zavarovalniceKakšna je verjetnost, da bojo cestarji zaprli vse podvoze na lokaciji naliva v 5 minutah kolikor je ponavadi potrebno, da se dvigne voda in s tem zaščitili ljudi pred lastno neumnostjo?
Beta tester investitorja/gradbincaVerjetno brat od tistega ki je bil 34 ur brez toplega obroka
V unionu so se pumpe ustavile za črpanje Zale, ker je bila prevec kalna voda. Potem se pa to zgodi. Zakaj se pa ni na Viču, s trzaske proti Brdu ?Poplavilo je tudi podvoz na Dunajski, kljub 2,5 milijonski investiciji in pripravljenem prostoru za ponikanje vode. Počakajmo, da Zoki pojasni, kaj je šlo narobe.
![]()
FOTO: Podvoz na Dunajski znova pod vodo! Kljub 2,5-milijonski sanaciji ga je zalilo že ob prvem resnem neurju
Težave očitno sploh niso rešili?ljubljanainfo.com
Ker je tam bolj čisto okolje!Zakaj se pa ni na Viču, s trzaske proti Brdu ?
www.instagram.com
Torej je voznik ponesreči zapeljal v nizko vodo ter nenamenoma nadaljeval z vožnjo dlje časa oz. kar nekaj deset+ metrov skozi vedno bolj in bolj globoko vodo (kljub zelo verjetnomu že aktivnemu a počasnemu vdiranju vode v vozilo) dokler le-to ni obstalo? Vso srečo s to razlago.Minimalna, ampak to ni od tega voznika problem.
Ker da je "namenoma" not zapeljal, zavarovalnica ne more dokazati (razen če se je tip snemal, komentiral in v vodo zapeljal, potem pa na TikToku objavil. Kar tudi ni zanemarljiva verjrtnost)
Zlatko je bil na prizorišču.
![]()
Zlatan Čordić on Instagram: "Danes sem v podvozu Tivoli skupaj z drugimi pomagal porivati vozila, ki so obstala v visoki vodi. Ob meni so bili migrant iz Bangladeša, gospod Nijaz, dva mlada fanta iz Kosez in trije turisti iz Italije. To objavljam s
5,338 likes, 152 comments - zlatko585 on June 20, 2026: "Danes sem v podvozu Tivoli skupaj z drugimi pomagal porivati vozila, ki so obstala v visoki vodi. Ob meni so bili migrant iz Bangladeša, gospod Nijaz, dva mlada fanta iz Kosez in trije turisti iz Italije. To objavljam samo zaradi ene...www.instagram.com