Ja, drži!Menda ma korenje zavarovano, petršilja in solate pa ne ... tko sm slišal ....![]()
Bom moral zamenjat zavarovalnega agenta...
Ja, drži!Menda ma korenje zavarovano, petršilja in solate pa ne ... tko sm slišal ....![]()
Hja glej, ob oblikovanju in sklepanju je velika večina folka zelo selektivnega kljub temu da se marsikaj vpraša (npr. kaj želiš imeti zavarovano) ali pa predlaga (npr. bolj pomembne zadeve, ki imajo v primeru škode lahko večje finančne posledice a stranka načeloma kritju dotičnega rizika ni naklonjena ali pa za možnost zavarovanja tega rizika sploh ne ve), ko se pa kaj zgodi (ali pa je tik na tem da se), bi pa vsi vse imeli zavarovano in če kaj ne štima, je seveda agent kriv.Menda ma korenje zavarovano, petršilja in solate pa ne ... tko sm slišal ....![]()
Itak, agenti ste najhujši!Hja glej, ob oblikovanju in sklepanju je velika večina folka zelo selektivnega kljub temu da se marsikaj vpraša (npr. kaj želiš imeti zavarovano) ali pa predlaga (npr. bolj pomembne zadeve, ki imajo v primeru škode lahko večje finančne posledice a stranka načeloma kritju dotičnega rizika ni naklonjena ali pa za možnost zavarovanja tega rizika sploh ne ve), ko se pa kaj zgodi (ali pa je tik na tem da se), bi pa vsi vse imeli zavarovano in če kaj ne štima, je seveda agent kriv.
Nimaš kej, kola je pa kola mamo.![]()

Korenje imam zavarovano, ker je moja tako zahtevala, saj je vsestransko uporabna zelenjava, kar za peteršilj in solato ne morem reči.Hja glej, ob oblikovanju in sklepanju je velika večina folka zelo selektivnega kljub temu da se marsikaj vpraša (npr. kaj želiš imeti zavarovano) ali pa predlaga (npr. bolj pomembne zadeve, ki imajo v primeru škode lahko večje finančne posledice a stranka načeloma kritju dotičnega rizika ni naklonjena ali pa za možnost zavarovanja tega rizika sploh ne ve), ko se pa kaj zgodi (ali pa je tik na tem da se), bi pa vsi vse imeli zavarovano in če kaj ne štima, je seveda agent kriv.
Korenje imam zavarovano, ker je moja tako zahtevala, saj je vsestransko uporabna zelenjava, kar za peteršilj in solato ne morem reči.
Samo rumenega, tistega za pujse. Rdečega neMenda ma korenje zavarovano, petršilja in solate pa ne ... tko sm slišal ....![]()
Komu se pa da poslušat vse tiste tvoje referate in romane...jaszt po 5minutah obupam in raje podpišem vse, kot pa da me še 30min mučišHja glej, ob oblikovanju in sklepanju je velika večina folka zelo selektivnega kljub temu da se marsikaj vpraša (npr. kaj želiš imeti zavarovano) ali pa predlaga (npr. bolj pomembne zadeve, ki imajo v primeru škode lahko večje finančne posledice a stranka načeloma kritju dotičnega rizika ni naklonjena ali pa za možnost zavarovanja tega rizika sploh ne ve), ko se pa kaj zgodi (ali pa je tik na tem da se), bi pa vsi vse imeli zavarovano in če kaj ne štima, je seveda agent kriv.
30 minut??? Krat koliko?jaszt po 5minutah obupam in raje podpišem vse, kot pa da me še 30min mučiš

Vse je možno....ker vmes še parx oddremam!30 minut??? Krat koliko?![]()