Save of the life, ne save of the day. Sem 2012 takole kasiral tramontano, na hitrco za 25 minut, žena padla v vodo pri pripenjanju karabina, jaz pa na čeri počakat. Iz povsem mirnega morja, mal črno tam daleč, v 3m valove.![]()
176 tis. ogledov · Št. odzivov: tis. | Pogledajte kako je naša kamera zabilježila dolazak današnjeg nevremena u Split.️ Zgrada Instituta nalazi se na rtu Marjana, najzapadnijem dijelu splitskog poluotoka, odakle je oluja krenula prema gradu. U razdo
Pogledajte kako je naša kamera zabilježila dolazak današnjeg nevremena u Split.️ Zgrada Instituta nalazi se na rtu Marjana, najzapadnijem dijelu splitskog poluotoka, odakle je oluja krenula prema...www.facebook.com
Tale ki je priletel zadnji trenutek do pomola se je verjetno tko nadihal v teh 10 minutah...
Sevnica, pripravite dežnike!!
Občino Lukovica je v nedeljo zvečer prizadelo močno neurje, ki je najbolj prizadelo kraj Trnjava. Tam je po poročanju portala Meteoinfo Slovenija poplavilo več stanovanjskih in gospodarskih objektov ter avtomobilov.
Nekatere hiše so bile po poročanjih domačinov in gasilcev poplavljene do višine enega metra, dodajajo na portalu. Podobno sporoča tudi eden od naših bralcev, ki je ob tem dodal, da je njegov sosed pred le nekaj meseci zaključil s sanacijo po poplavah pred dvema letoma, ko je v novem neurju znova poplavilo njegovo stanovanje. To so že tretje poplave v kraju v zadnjih petih letih. Bralec je še dejal, da se ponavljajo na vsaki dve leti, kljub temu pa da pristojni ne pristopijo k ureditvi hudournika.
Če pogledaš, kdo je bil dolgoletni župan, ki je imel vse v rokah, bo hitro jasno. (Nsi)Kako je to mogoce?
Predvidevam da imajo objekti gradbena dovoljenja za katere je bilo potrebno tudi vodno soglasje
Za sanacijo, ki je ni, je kriva trenutna vladaČe pogledaš, kdo je bil dolgoletni župan, ki je imel vse v rokah, bo hitro jasno. (Nsi)
Ocenjuje se, da bi bilo v zadnjih poplavah za polovico manj škode, če se ne bi gradilo na veliko na območjih, ki so bila od nekdaj poplavna, vodstvo novonastalih občin jih je pa prekvalificiralo kot primerne za gradnjo.
Je pa seveda za nekatere kriva zadnja vlada.
Se strinjam, vzrok pa je svobodnjak napisal.Za sanacijo, ki je ni, je kriva trenutna vlada
Odločite se, kaj bi radi.Se strinjam, vzrok pa je svobodnjak napisal.
Sanacija vsake 2 leti. Tega ne bo nihče zavaroval in plačeval.
Ta zajeb je precej velik in težko rešljiv
No, saj mi lahko pokažeš nadomestne gradnje na drugih mestihZlonamerni propanagadisti bi pa radi šteli nove hiše na mestih, kjer jih je pred 2 leti odnesla voda...
Ne morem ti jih pokazati, ker ne vem, kam so upravičenci investirali pridobljena sredstva.No, saj mi lahko pokažeš nadomestne gradnje na drugih mestih
Oh, a si pozabil na tiste obljube, da bo država gradila?Ne morem ti jih pokazati, ker ne vem, kam so upravičenci investirali pridobljena sredstva.
Oh, a si pozabil, da so obljubljali, da bomo druga Švica?Oh, a si pozabil na tiste obljube, da bo država gradila?
Lahko pa tudi poveš, koliko upravičencev je bilo izplačanih s strani države za izgradnjo novega objekta.