Bežigrad (amaterska vremenska postaja) od 804 do 904 ure 38 mm.Ljubljano je zjutraj zalilo kot že dolgo ne. Me prav zanima koliko je padlo v tisti uri.
Jaz sem v Domžalah pred podvozom obrnil... nisem reskiral....Vedno, faking vedno. Če je nekje v LJ zalit podvoz, bo tam plavalo vsaj eno osebno vozilo.![]()
Ma ni vedno. Ker če NE plava vozilo, potem NI slike in NI novice.Vedno, faking vedno. Če je nekje v LJ zalit podvoz, bo tam plavalo vsaj eno osebno vozilo.![]()
Županu je takoj potrebno odstrelit JAJCA...![]()
Poglejte, kako je v središču Ljubljane. Brez terenskega vozila zelo težko. #video
V slovenski prestolnici je v jutranjih urah še vedno močno padal dež. To se je poznalo tudi na nekaterih ljubljanskih ulicah, na katerih je voda močno ovirala promet. Zaradi poplavljenega cestišča so zaprti podvozi pod železniško progo na Celovški, Dunajski in Drenikovi cesti, poroča...siol.net
Al pa komunali in tistim, ki so delali premale odvodne jaške...Županu je takoj potrebno odstrelit JAJCA...
Zadeva je stara...
Dajte no nehat... Žepan se v vsako stvar utakne...tudi v tako, ki ni v njegovi pristojnosti...Al pa komunali in tistim, ki so delali premale odvodne jaške...
Razne smeti in listje mašijo odtoke in ne požira...
Kdo je kriv? Komunala, ker jih redno ne čisti ali tisti, ki so delali premajhne?
Vsakič, ko se to zgodi, pa eni rinejo not kot "bo že šlo"...
Super, zakaj pa po celi LJ vidim listje na tleh? Ga kdo trosi?Sramota... Ne valit krivde na Listje??? saj ni jesen...
Ne si sramote delat s podpiranjem....Super, zakaj pa po celi LJ vidim listje na tleh? Ga kdo trosi?
Iz PU Ljubljana so sporočili, da se je nesreča zgodila ob 10:30 na Kranjčevi ulici v Ljubljani, ko je med neurjem na avtobus padlo podrto drevo. Voznik je ob tem zapeljal s ceste, nato pa trčil še v manjše drevo.
Kje so brisace v kis namocene?
Evo še video posnetek evakuacije![]()