Kriv je samo monter monter in še enkrat monter !!!
Sem imel primer, ko mi je pocarski monter slabo ugradil vrata sicer solidna neka srednja kvaliteta kupljena v OBI ju , in potem, kao, kak podn, se sploh nikaor ne zapirajo ok, me je uspel prepričati, da ja so kriva, vrniti joh v OBI nisem mogel, ker so že bila vgrajena....
Nikakor se ni dalo nastaviti, da bi se normalno zapirala.
OK so me prepričali in pri tem monterju naročim nova , da bo cel objekt Ok.
Usoda je pa hotela drugače ......
Pripelje ta monter čez 3 tedne nova vrata , stara so poletela ven, se me je nek gradbenik, ki je delal na objektu usmilil, da jih zastonj vzame za eno barako samo, da mi jih spravi izpred oči.
Hojla prinese nova vrata in hallo ugotovi, da so naredili napačno smer odpiranja ???
Ja nova neumnost vgrajevati, bodo še ta že ugrajena, bo nazaj stara ugradil, pa čez 3 tedne ponovi vajo.....
Se je drugič malo bolj potrudil sam sem dal še v sredini lajšte, da ne bo po purpenu zvilo okvira..... tip gre, seveda je dal samo pol vijakov, kaj bi vse ....
Odstranim lajšte vrata ser brez vseh vijakov naenkrat zapirajo v piko nulo ????????
Mi gradbeniki še dodajo manjkajoče vijake se zadeva odpira v nulo piko.
Potem sva se z monterjem zmenila, da ne želim novih vrat on je pa v tednu dni ona napačna prodal, ker so nekomu vlomili in povsem uničili okvir in smer je bila prava in je vzel ona napačna moja.
Torej vrata od OBI-ja niso bila zvita le silno šalabajzersko vgrajena prvič ......