Vračilo dohodnine

popay

Pripravnik
27. jun 2011
66
0
6
V kratkem dobim vrnjeno dohodnino na TRR, ki pa je blokiran. Ali morda kdo pozna način kako vseeno priti do denarja.
Hvala za vse korektne nasvete

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Žal, nikakor. Če je blokiran, je blokiran najbrž zaradi prekoračitve kritja ali dolgov uporabnika, tako da bodo najprej poplačani upniki. To velja za vse prilive, ne le za dohodnino.
LP!

popay

Pripravnik
27. jun 2011
66
0
6
Zgleda da imam zelo težka vprašanja, da na moja vprašanja ne dobim odgovorov. Očitno je tu le preveč "znalcev" iz zavarovalništva, iz prava so najbrž kje drugje, firbcev in kvazi pametnajovičev pa kolk hočeš...

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Pa saj si dobil odgovor
smile-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Potem pa se zgraža nad znalci in pametnjakoviči, njemu so pa trr blokirali kar tako malo... zaradi lepšega
hysterical-1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ja..v bistvu je neke vrste tržnica....

ne govorim o navadnem okencu
verjetno bi se lahko z vodjo PE lahko kaj dogovoril?

popay

Pripravnik
27. jun 2011
66
0
6
Je pa takole:

Company piše, da velja za vse prilive: ni res - za otroške dodatke ne velja, za socialne transferje ne velja za redne prilive pa vzamejo nad 572,00 eur. (pa še kakšen catch je za katerega v bistvu sprašujem).

Guinness nisem se zgražal nad znalci, kar si ti nazorno pokazal, v vednost, da ima ogromno ljudi blokirane račune marsikdo tudi zaradi "lepšega"...

Radirko....... nima smisla.....

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
prosi za vodjo..pa mu pač povej v kaki situaciji si...

sem mel 10 let nazaj podobno izkušnjo pa se je nekaj podobnega dalo dogovoriti..

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
prosi za vodjo..pa mu pač povej v kaki situaciji si...

sem mel 10 let nazaj podobno izkušnjo pa se je nekaj podobnega dalo dogovoriti..

Pozabite! Ne bo nič iz tega! Kar bo prišlo gor bo šlo po gobe!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik popay pravi:
Radirko srčno si želim. da ne bi nikoli prišel v mojo situacijo.....

Jaz tudi, ceprav sem nekoc ze dobil (menda do vrtca, ceprav imam megleno v spominu, da sem vse pisane crke spoznal sele v prvem razredu). Vseeno hvala za lepe zelje !
cheer.gif

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.078
113
Kaj pa, če stopiš na davkarijo, pa naj ti na drug račun nakažejo?
Al pa nakaznico, pa na pošti dvigneš?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik popay pravi:
Če mi kdo pove način mu plačam lepo nagrado

Poplacaj dolgove in stroske blokade, pa bos spet lahko prosto razpolagal s prilivi. Nagrado kar obdrzi zase, ti bo pomagala pri poplacilu dosedanjih grehov.