Vprašanje za očete

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ves kaj je sranje..k si zavijem tko brisco okol nosu, ust, zadi zategnem vozel..ker je brisaca kratka, mi seveda stisne glavo v tri dni..ustavi se pretok krvi..ratam rdeč..mi gre na bruhanje, mi od zadrzevanja stopjo oci ven..pol pa skocim na balkon andihat se..tak rdec, z izbuljenimi ocmi in z ninda ruto..je enkrat skor sosedo kap

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Dajte no nehajte. Previti otroka pa res ni noben problem, tudi če je usran. Meni ni nobene panike, se še ženi bolj gravža kadar je drek še posebno "sočen".
Lažje bi previl deset usranih riti kot pa pojedel strok česna.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.043
438
83
tam ko se terc po tori rola
Ne vem, kdo se ven vleče ali laže... Svojega otroka boš pa menda ja previl, no. Jaz sem poba previjal od prvega dne, kar je prišel domov, pa dokler ni postal čist. Z gotovostjo lahko trdim, da večkrat, kot moja.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Nad tem sem se zmrdoval ko sem imel 20 let, da jaz pa ze ne bom previjal. Otroka vec nista v plenicah (na sreco), mi pa to nikoli ni predstavljalo problema. Pac ni bilo druge resitve, razen ce bi cakali cel dan pokakani mamo da pride iz sluzbe. Tako krut pa nisem

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
467716-post_slo.gif

Otrokov drek mu smrdi, ko je treba pa teleta v kravi obrnit mu pa ni problem roko do komolca v katerokol luknjo vtaknit in vsebino ven zmetat.
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tole, kako imate južni pošlihtano z babami je ena redkih stvari, ki mi je všeč pri vas.
evil.gif

In ena redkih, ki sem jo povzel po vas.
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.080
6.928
113
pri taščici
haha ta je kruta... predlagam da otroka previja v štali, ne bo toliko smrdelo.
Sicer pa mi previjanje ne dela težav, tudi kakšnih posebnih "prostorskih" pogojev ne zahtevam. Če je sila bi ga tudi v sede na lastnih nogah previl v avtu. Na parkingu na sedežu je bil pa že nekajkrat previt....

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
ksz
seveda ja, a se nismo za to borili ?
smile-1.gif

Pri fantkih je veselo, ker te rad se polula. Mejdun kako dalec in visoko jim ze nese.

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik tac pravi:
ksz
seveda ja, a se nismo za to borili ?
smile-1.gif

Pri fantkih je veselo, ker te rad se polula. Mejdun kako dalec in visoko jim ze nese.

Pa še kakšen lep nasmešek naredi ko te polula.
Da pa daleč nese se pa pozna, da je pumpica še nova in je še dovolj pritiska v njej. Z leti pa pritisk pada in ne nese več tako daleč.

sad

Guru
24. avg 2007
21.171
9.805
113
Eh, meni previjanje ni problem. Ko enkrat daš hlev čez to ni problem.
Najhuje je, ko ta mali pride zjutraj v posteljo, ti ves zaspan, po enih desetih sekundah se pa za njim privleče še vonj po nočnem lulanju.
cry12bpy.gif

Sej pol, minute ja šok, pol se pa navadiš in vonj nekam "izgine".
grin1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
ksz

Če si dovolj frajerja da si otroka naredil, še poskrbi zanj. Meni ni problem, želodec iz rostfraja in tudi kakšne hujše vonjave ne predstavljajo težav. Verjamem, da je jeba če ti obrača, vendar kot je Zgaga omenil - če pravočasno začneš dihat skozi usta, po moje ne bi smelo bit težav.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Jebat ga. Sej se mi tud obrne, ko je treba greznico spraznit. Paje (tud) moj drek.
Eni pa okol padejo, ko vidijo kri al pa krvodajalske akcije - tanartaveč dec se ulegne, ko zagleda kri :)