Kok ste kej pridni pri previjanju? Jaz zaenkrat nimam s tem problemom je pa res da še nismo na resni hrani. Ker poznam par očetov ki nikli niso previjal, pa nektaere ki potem ko je bila resna hrana niso previjal. Kako je bilo/je kej z vami?
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne razumem vprašanja. A očetom drek smrdi, mamam pa ne al zakaj bi bla razlika? A skret pol tudi samo žena pomiva?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne razumem vprašanja. A očetom drek smrdi, mamam pa ne al zakaj bi bla razlika? A skret pol tudi samo žena pomiva?
Ja ker očetom smrdi oni tega pač ne delajo.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
no..in mi smo optimiziral, da plenico menja samo ne..ve kak je postopek, kje ma kaj in leti..bruhanje pa hendla drug..brez vprašanj
sem tip, ki rad otresa in klepeta s prijatelji, znanci..ob pivu..in o zanimivih temah..mi pa ni, da bi jedino izgubljal besede okol plenice..primem otroka, ji ga pomolim, rečem posrana je..in to ej to..minimalno energije in napora za blablabla..se vsedem na alter in kaj anpisem v tem casu..potem andaljujem z otrokom.
in tako okol vsega..ona rece to perilo tja, to tja..ne sprasujem prevec..delam in sem tih. spregovoriva 10 rutinskih besed na dan. ostalo pa klpet o drugih temah
Citat:
Uporabnik softi pravi:
previjam..kukr je must be.
zdej celo uspem normalno..recimo zajamem sapo in previjem.
pred lasom sem si vezal brisačo čez nos, da sem lahko dihal
enkrat sem bruhnil v vrečo s plenicam
enkrat v školjko
lulu previt je šala mala, kaka...no ta pa zna bit katastrofa..recimo..razvlečen po celi plenici, po spanju že mal zapečen..
d ane omenjam rota virusa..k je bil nermin posran od kolen do ušeš..pa smrdel k sto hudičev..sem naprej s sapo ueltel odpret okno, potem čez 15 minut po njega..v banjo, dol zvlečt obleke..pa tuš..pol še plenica pa tuš..namilil sem ga trikrat..pa je bil se vedno moj mali dihurček