Vprašanje za očete

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Kok ste kej pridni pri previjanju? Jaz zaenkrat nimam s tem problemom je pa res da še nismo na resni hrani. Ker poznam par očetov ki nikli niso previjal, pa nektaere ki potem ko je bila resna hrana niso previjal. Kako je bilo/je kej z vami?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
previjam..kukr je must be.
zdej celo uspem normalno..recimo zajamem sapo in previjem.
pred lasom sem si vezal brisačo čez nos, da sem lahko dihal
enkrat sem bruhnil v vrečo s plenicam
enkrat v školjko

lulu previt je šala mala, kaka...no ta pa zna bit katastrofa..recimo..razvlečen po celi plenici, po spanju že mal zapečen..

d ane omenjam rota virusa..k je bil nermin posran od kolen do ušeš..pa smrdel k sto hudičev..sem naprej s sapo ueltel odpret okno, potem čez 15 minut po njega..v banjo, dol zvlečt obleke..pa tuš..pol še plenica pa tuš..namilil sem ga trikrat..pa je bil se vedno moj mali dihurček

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Ravno sem pojedel kosilo, a boljšega časa za to temo odpret nisi našel?!
rolleyes-1.gif

Jah jebiga, otroka si naredil, sedaj pa še tipaj njegov drek. Ne vem kaj je to takega!
zmaga.gif

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Previjam normalno. Ni ne vem kak užitek, samo ne vem zakaj fotri tega ne bi mogli početi.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Ne razumem vprašanja. A očetom drek smrdi, mamam pa ne al zakaj bi bla razlika? A skret pol tudi samo žena pomiva?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Sej meni zaenkrat ni problem in vrjetno se bom tudi potem potrudil. Samo ker mi kolegice (in od punce kolegice) skoz jamrajo da morajo vse same delat.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne razumem vprašanja. A očetom drek smrdi, mamam pa ne al zakaj bi bla razlika? A skret pol tudi samo žena pomiva?

Ja ker očetom smrdi oni tega pač ne delajo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Eh, pri nas ga spuca kdor ma cajt, ne kdor je višje na lestvici.

Ona tudi lula v pisoar in bruha?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a veš kaj je dogovor..

ona tudi pere..jaz nikoli..ona tudi lika..jaz nikoli..ona tudi upravlja s pomivalcem..jaz nikoli..s sesalcem..jaz redko..in?

ima tudi 58 inch tv s katerim upravlja, jaz redko. ima vse pripomočke, ki jih rabi za svoje delo..super pralni, susilni, peglo, pomivalca, indukcijo, pečico..tko k mam jaz bobcata, valar, prenosnik

pač je najin dogovor bil zrel in sva razdelial azdeve privzeto v štartu..da se demokratilno ne meniva kdo bi in kdo ne bi, pa kdo je nazadnje. tisti, ki furate to logiko..mi povejte kako vam rata

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:

Ja ker očetom smrdi oni tega pač ne delajo.

Sem mislil da takih frajerjev ni več. Sicer jih poznam ene par, ampak zdaj imajo vsi že tam okol 50-60 let.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Midva se vnaprej nisva nič menila, se pa obema približno enako ljubi, pa oba imava približno enako cajta, tako da ni problema, oziroma nekega dogovarjanja niti ni. Edino likam in kuham pa res praviloma ne. Če bi prišel 2 uri pred njo domov s šihta bi se pa verjetno tudi kuhanja lotil. To da ne kuham ne pomeni da ne znam kuhat, samo ona to opravi hitreje in bolje. Tako kot likanje. Jaz temu rečem optimizacija. Ampak to laufa pomoje samo v primeru da nihče ne "hvata krivin".

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no..in mi smo optimiziral, da plenico menja samo ne..ve kak je postopek, kje ma kaj in leti..bruhanje pa hendla drug..brez vprašanj

sem tip, ki rad otresa in klepeta s prijatelji, znanci..ob pivu..in o zanimivih temah..mi pa ni, da bi jedino izgubljal besede okol plenice..primem otroka, ji ga pomolim, rečem posrana je..in to ej to..minimalno energije in napora za blablabla..se vsedem na alter in kaj anpisem v tem casu..potem andaljujem z otrokom.

in tako okol vsega..ona rece to perilo tja, to tja..ne sprasujem prevec..delam in sem tih. spregovoriva 10 rutinskih besed na dan. ostalo pa klpet o drugih temah

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
no..in mi smo optimiziral, da plenico menja samo ne..ve kak je postopek, kje ma kaj in leti..bruhanje pa hendla drug..brez vprašanj

sem tip, ki rad otresa in klepeta s prijatelji, znanci..ob pivu..in o zanimivih temah..mi pa ni, da bi jedino izgubljal besede okol plenice..primem otroka, ji ga pomolim, rečem posrana je..in to ej to..minimalno energije in napora za blablabla..se vsedem na alter in kaj anpisem v tem casu..potem andaljujem z otrokom.

in tako okol vsega..ona rece to perilo tja, to tja..ne sprasujem prevec..delam in sem tih. spregovoriva 10 rutinskih besed na dan. ostalo pa klpet o drugih temah

Bravo
wink-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
previjam..kukr je must be.
zdej celo uspem normalno..recimo zajamem sapo in previjem.
pred lasom sem si vezal brisačo čez nos, da sem lahko dihal
enkrat sem bruhnil v vrečo s plenicam
enkrat v školjko

lulu previt je šala mala, kaka...no ta pa zna bit katastrofa..recimo..razvlečen po celi plenici, po spanju že mal zapečen..

d ane omenjam rota virusa..k je bil nermin posran od kolen do ušeš..pa smrdel k sto hudičev..sem naprej s sapo ueltel odpret okno, potem čez 15 minut po njega..v banjo, dol zvlečt obleke..pa tuš..pol še plenica pa tuš..namilil sem ga trikrat..pa je bil se vedno moj mali dihurček

467716-post_slo.gif

Jest mam iste probleme - samo da ponavad zadošča mal majco čez nos povlečt.
Super je če si fajn prešvican, ker pol dreka ne vohaš sploh
hysterical-1.gif