Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz se ne bi igral. Verjetnost, da bi se tebi kaj zgodilo je mahjna, ce pa imas prometno nesreco, si pa avtomatsko kriv in tudi tvoje zavarovanje ne velja.
Jaz sem imel nekaj podobnega. Mora po tebe priti šofer, kar se tudi zabeleži. Če se pa v avtu presedeta je pa tvoja stvar. V nasprotnem primeru moraš prespati pri njih
Ne smeš, sicer boš sam čutil narkozo še cel dan, npr. zaspanost. Sam sem lani bil 2x operiran, obakrat macola, prvič 1 uro, drugič 2 uri pa še nekaj. V drugo sem boljše prenašal narkozo oz. nisem nič čutil, ampak spal sem pa k ubit čez dan.
dopoldan bil operiran potem še kakšne dve uri sestra pri tebi sedi, da malo pazi nate. Skupaj gresta tudi na wc
. Popoldne "vizita" da te zdravnik malo povpraša pa pove kaj je delal in če si ok pozno popoldne skupaj s šoferjem domov. Tisti, ki se niso najbolje počutili so ostali tam čez noč.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.