Ima še kdo problem na Samsungu S20, da mu zadnjih par posodobitev ne dela več VoWiFi. Operater Mobitel.
aktualni FW G980FXXU9DUH2
MOT
Enaka težava na Note
Dej nastavi na 2G/3G omrežje pa mi povej, če se vklopi vowifi. Pri samsungu je tako, da če je 4g signal ne vklopi vowifi.
Vprašanje ali Slovensko ali južno Korejesko.Po mojem bo najbolje, da ga odneseš na vlado - so le nad Telekomom in naj oni rešijo zadevo.
Imaš v nastavavitvah klicanja možnost preferiranja načina klicanja? Na Note 10+ je opcija Wifi preffered/Mobile network preffered. Sicer ravno tako drži LTE povezavo in VoLTE skorajda do zadnjega.data out, aero mode on, wifi on, wifi call no go. Prej na ta nacin laufalo. Drugo nic brkljal.
Pri Samsungih je to problem....na Huawejih deluje odlično....tudi na iphonu dela dobro....Imaš v nastavavitvah klicanja možnost preferiranja načina klicanja? Na Note 10+ je opcija Wifi preffered/Mobile network preffered. Sicer ravno tako drži LTE povezavo in VoLTE skorajda do zadnjega.
Eni in drugi berejo alter. Bom potrpezljv ...Vprašanje ali Slovensko ali južno Korejesko.
Hvalit se ni lepo, a meni dela. Je pa res, da uporabljam tam kjer ni mobilnega signala.Ali to komu zelo dobro dela in veliko uporablja?
Sem bil v tujini, v stavbi res slab signal. Ravno dovolj, da kak sms pa pride. Wifi pa je bil zelo dober.
Se ukvarjam s tem VoWiFi. Imam v paketu na Telekomu vključenega že pol leta.
Vključim še v na stavitvah telefona, potrdim, da ima prednost wifi. Restartam telefon. Tist dan je morda še delalo.
Drug dan že zelo bogo. Kak klic pride, kak še vedno zgrešen.
Najboljš je bilo, če sem dal na airplane mode in nazaj vklopil wifi. Pa še vedno zelo podobna zgodba.
Ven klicat je bila tudi loterija...
Moja izkušnja je bila extra slaba.
Imam ikonco z wifi signalom nad slušalko.
Telefon Samsung S24 ultra
Sedaj sem se spomnil, da sem bil vedno hkrati povezan še na BT zvočnik. Če ga to kaj mede?
Kater telefon? Imaš 2 sim kartici?Hvalit se ni lepo, a meni dela. Je pa res, da uporabljam tam kjer ni mobilnega signala.
Včasih se telefonu zmeša in hoče klicati preko Wifi, čeprav je ravno vmes zginil in potem pomaga samo reset.
Drugače kliče in vzpostavi povezavo, samo je vse tiho.
Sodelavec ima tudi nekega iphona (starejšega) in mu je boljše delalo.Meni na iphone 14 pro max deluje odlično in uporabljam dnevno, oz. brez vowifi funkcije ne bi shajal, ker v delavnici vkopani v zemljo nimam nobnega mobilnega signala od nobenega operaterja.