Čudnega ne bi bilo nič... mojemu sodelavcu so na audiju a4 pri servisu menjalnika "pozabil" nalit olje v menjalnik. Potem so se pa še pustil prepričevat z odvetnikom...sem zadnjič gledal en tierdown m270 bencinarja mercedesa se mi zdi, relativno nov motor (60kkm prevoženih), ribno in polomilo/zbrusilo drsne ležaje.... na konc je izgledalo, da so na servisu pozabli dat oljni filter noter, pa je malo brusilo do konca.
Evo, 3cilindras švedokitaj, par mesecev izven (2letne!) garancije:
T3?Evo, 3cilindras švedokitaj, par mesecev izven (2letne!) garancije:
Za pooblaščenca to niti ni drago, glede na to, da se za malčke plačuje take cene.Očeta sem ravno zadnjič vprašal ali je imel kake težave... 2018 letnik, kupil 2021, sicer je D2, km okrog 200000, čisto nič, samo redni servis. Je pa ta redni servis drag juhuhu... olje, oljni filter, zračno filter, kabinski filter na KMAG 410€, predlanisplošni je naredil za pol cene
Imam V60 bencinar mehki hibrid B4 l.2021. Kar se tiče motorja, ni zaenkrat nobenih težav, vožnja mi je všeč, motor dovolj močan kljub teži avta.Spogledujem se z V60. Kater letnik in bencinski motor vzet (al celo hibrid), kater letnik? Vem, da to ni več Volvo kot je bil, pa vseeno, lepota odtehta marsikaj.Doma je T2, zaenkrat dela, vprašanje do kdaj.
Ma kdo bencinarja sploh? S kje si ga pripeljat, koga poklicat/lotit se sam?
Jaz sem takrat plačal za enak servis za 3 leta starega passata 2,0 dizl na porscheju 230€. Talo da, je bilo drago.Za pooblaščenca to niti ni drago, glede na to, da se za malčke plačuje take cene.