Ja? Supr. Bom naredil kak klic čez dan ali dva. Si nesel sam ali prek e davkov?Jaz sem klical na furs in vljudno prosil ce lahko odmerijo takoj, ker avto nujno potrebujem. Isti dan je bilo reseno
kaj si to prek spleta našel, dobil kakšno dekra poročilo, ali si šel gor jih gledat. ?Cena na volvo selekt.de je bila 38k. To je bilo znižano za 10%cca, ob tem pa je avtohiša svenscar uredila tudi vlečno kljuko, bremze, gume, servis, vodila na prtljažniku..
100cca so ble izvozne tablice za 5 dni in zavarovanje,109 je bila homologacija pri nas.
Zaenkrat iščem eno prkolico za razno. Nisem še podrobno gledal, neko enoosno in ne najmanjše. Mogoče kake 3m dolžine.. Ndm piše do 1800kg vlečne zmogljivosti.Ko boš lahko mi zaupaj prosim NDM. Kakšne imate plane z vlečno kljuko?
Prek spleta sem prišel do volvo selekt programa in potem tam iskal.. Prej pač mobile.de npr..kaj si to prek spleta našel, dobil kakšno dekra poročilo, ali si šel gor jih gledat. ?
Aja? Najdi mi 2020 letnik s pod 75kkm za 30k€.. Da vidim kaj imajo manj če sploh.Ni poceni ta V60 CC. Kaj pa oprema za ta denar? Namreč glede na to da se ti letniki s takšnimi kilometri začnejo pri 30t€ mora biti res hud hud hud.
Jst ne upam gledat večAja? Najdi mi 2020 letnik s pod 75kkm za 30k€.. Da vidim kaj imajo manj če sploh.