Gledam nekaj za 10-12k. Kaksni so njihovi avtomatiki po zanesljivosti in kateri motorji so v redu?
Psa d2 115 bo presvoh za 60ko,
Psa d2 115 bo presvoh za 60ko, v 40ki pije ko fajercajh in (zaenkrat) brez okvar.
Btw: kaksen je uradni naziv te barve?
Drzi, tak motor ne sodi v taksno kraco ampak vseeno poskusi preden svetujes oz. odsvetujes...pa glede na to da je od PSA ti lahko po njem šari in ga pozna vsak salobajzar, prav tako so poceni deli...Ma ne mores imeti v 80ki 1.6 115hp. Si nocem predstavljat kako je to morece vozit v taki veliki in tezki kravi. Motor ima kar veliko turbo luknjo, meni ni nic kaj prijeten za vozit. Vec k v 40ko ga ne bi tlacil, pa sem dalec od alter fahrerja.
Ne bluzi o S80, avtor teme sprasuje za V40-60. Motor ni primeren za klase od 60 dalje, ni pa tak polom kot o tem ti bluzis, o tem ti govorim. Pa sam osebno vozim 2.0 190 konjskega dizla tako da vem kako mora avtomobil iti.Lahko komentiram, ker uporabljam omenjeni motor in je voznja po mestu muka, ker ima zelo ozko uporabno obmocje vrtljajev. Za 40ko je ta motor ok, visje ne. A v bmwju 5 in e klasi dobis 1.6 dizel s 115km? Ja, to je razred s80. Grem stavt, da ima dugi zaradi podhranjenosti visjo porabo kot bi jo imel z d3. Pa se voznja je muka, pa ce to prizna ali ne.
Sem prevozil 70 jurjev v Superbu z 1.6TDI 105KM noter. Zame je bil čisto ok motorček, ampak jaz sem precej umirjen voznik. Ker ko si recimo zadevo pohodil pri 140km/h, da boš koga prehitel, se ni zgodilo nič. Temveč si samo tistega na desnem pasu gledal ali bo spustil plin ali ne, da greš mimo .Lahko komentiram, ker uporabljam omenjeni motor in je voznja po mestu muka, ker ima zelo ozko uporabno obmocje vrtljajev. Za 40ko je ta motor ok, visje ne. A v bmwju 5 in e klasi dobis 1.6 dizel s 115km? Ja, to je razred s80. Grem stavt, da ima dugi zaradi podhranjenosti visjo porabo kot bi jo imel z d3. Pa se voznja je muka, pa ce to prizna ali ne.