V drugih temah tolčete čez Mariborsko nadškofijo, pa so jim takoj pobrali vse kar se da, sedaj pa glasujete za Pahorja, kater nas je poleg cerarja najbolj zadolžil, pa ne pozabimo na TEŠ 6. So bili fantje iz sd in sds približno isto zraven.
Kako so ankete pred prvim krogom kazale Šišku in kakšen je imel rezultat ? Ali koliko so ankete zanesljive oziroma prirejene ?Citat:
Uporabnik Denis pravi:
.... in kako kaj kažejo ankete?
Moraš vedet, da eno so raznorazna soočenja in podobna jajca pred volitvami, nekaj povsem drugega pa je kasneje, ko dejansko zasedeš stolček...Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Itak bi več naredil kot predsednik vlade. Je pa bilo zanimivo gledat, Pahorjev zadnji govor se mi je zdel naučen, ko ga je Slak vprašal, je cel čas gledal v kamero in recitiral. Šarec res izgleda, kot da se mu kratkomalo jebe za leve in desne in par takih ne bi bilo slabo imet na ablasti
torej so nas komunisti prepričali da jih več ni? sedaj sem razsvetljen in odprl se mi je nov svet... tudi razumem zakaj se tvrec tega članka noče podpisati z imenom in priimkom
Še en zmazek v Majerjevi produkciji-pozabil je pa povedati, da je bil njegov večni sovržnik Kučan 2x demokratično in neposredno izvoljen za predsednika države. Že tako permanentno izgublja na strankarskih volitvah, na neposrednih pa lahko samo sanja.
ampak še takrat bodo lahko potuhnjenci....Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Takrat, ko bo veljavna samo njemu ljuba stranka, ter ko bo vsa država ob nedeljah čepela v cerkvi
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
pa saj imamo sploh možnosti koga pametnega voliti? nimamo...kot za parlamentarne, je ni stranke.
hmmm... zanimiva idea. samo ne vem če bi ravno res pomagala. potem bi pač politiki rekli sa bodo prišli ker morajo in saj me bodo volili ker itak največ dam za kampanije...Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Volitve bi morale imeti minimalno 2/3 udeležbo, sicer bi bile neveljavne. To je 66,6% volilnih upravičencev v državi.
Če bi bila torej udeležba prenizka, bi bile volitve torej neveljavne in bi obstala za naslednji mandat obstoječa garnitura.
Sem prepričan, da bi tako ljudje hitro (že po enih ali dveh tako propadlih volitvah) začeli drugače razmišljati glede vsega skupaj, pa tudi na vrhu bi takoj začela nastajati kvaliteta. Tako bi tudi izvoljeni politiki začutili konkretno odgovornost do volilcev.
Tako kot imamo pa sedaj, je pa čista otročarija. Tisti ki je volitve dobil, pa četudi je bila samo 5% udeležba, je s svojimi volilci dobil privoljeno dovoljenje za legalno haranje