Volitve 2026

B81

22. jul 2007
40.045
12.608
113
1768326687456.png

delter333

Guru
21. maj 2010
2.814
2.571
113
Notranjska
Že nekaj časa ankete niso merilci, ampak ustvarjalci javnega mnenja. So odlično orodje mobilizacije volivcev po eni strani, po potrebi pa pasivizacije. Če bo Svoboda preveč za SDS, jo bojo prikazali kot zelo blizu, da zaktivirajo neopredeljene, da postanejo jeziček na tehtnici. Po drugi strani pa lahko predstavijo preveliko prednost katere od strank, da demotivirajo udeležbo volivcev dotične stranke, "saj bo itak premočno zmagala". To vse seveda ob "novinarsko"-družbenopolitičnih pamfletih, objavljenih v MSM, s točno določenim ciljem. Zato ni čudno, da večino časa desnica "puši".
Pa še to bi dodal, v sedanjem času družbenih omrežji se točno vidi katera zgodba pije vodo in tisto potem navijajo na polno. Golob ima dober PR in analitiko zadaj pa niso to frčafele, to se mastno plača.

2. okt 2007
4.283
3.075
113
Čudi me, da se prejšnji dan na RTVSLO, sinoči na 23ur ni pojavil JJ, čeprav je bil povabljen.
Ni mi jasno, kakšno taktiko je ubral. Če hoče dobit, kot on pravi, ustavno večino, potem se bo moral začet pojavljat v medijih. Tista lokalna zborovanja, kjer nagovarja smao svoje vernike, mu ranvo ne bodo prinesla dodatnih glasov, pa jih kar potrebuje.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.611
1.125
113
Edini program, ki ga imajo leve stranke (oz., kot se rece popularno; leva sredina) je anti Jansa in strasenje pred Janso. Kaj drugega se nisem slisal o njih.

Slovenija je fenomen novih obrazov iz leve: Bratusek, Cerar, Sarec, Golob….

Golob je zmagal brez programa. Edino, ker je imel je povedal, da je proti Jansi, da bo sel v vlado z Levico in da bo znizal neto place. In je zmagal volitve.

Krivi smo si seveda sami. Janse nisem nikoli volil, ga bom pa morda letos, ker toliko skode, kot so tile kaviar levicarji naredili, je niso vse vlade skupaj.

Ne bo pa enostavno. Javnemu sektorju je dvignil place (btw., to ni bila placna reforma, ampak navaden dvig place), podaril zimski regres, Jankovic in Kucan ga podpirata, se v Drazgose in v cerkev je zacel hodit…

GEN-I in Slovenske Zeleznice pa ze talata oglasevalski denar.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.446
11.163
113
In kaj je od programa desnih aka SDS? Že dve leti gledamo bebave plakate, ki se ukvarjajo izključno z najjačim managerjem stoletja in seveda najbolj poštenim politikom na tej strani galaksije. Vsi ki pa niso SDS so pa ko kure brez glave. Tko da tele volitve bodo za tdadesne in tdaleve izibizi, no brainer, ostali bomo imeli pa velike težave.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.832
5.163
113
Čudi me, da se prejšnji dan na RTVSLO, sinoči na 23ur ni pojavil JJ, čeprav je bil povabljen.
Ni mi jasno, kakšno taktiko je ubral. Če hoče dobit, kot on pravi, ustavno večino, potem se bo moral začet pojavljat v medijih. Tista lokalna zborovanja, kjer nagovarja smao svoje vernike, mu ranvo ne bodo prinesla dodatnih glasov, pa jih kar potrebuje.
Janša s svojim pojavljanjem sebi samo škodi oz. jača levičarsko željo po odhodu na volitve. Dejstvo je, da novih volivcev Janša ne zna pripeljat, ker se ne zna obnašat. Tisti, ki so ga volili do sedaj, ga bodo itak še naprej, torej jih ne rabi prepričat. Že dolgo pravim, da bi desnica pri nas pometla z vsemi levimi in levo sredinskimi, če bi Janšo menjali za nekoga bolj normalnega. Sploh po tej katastrofi od mandata Svobode.

B81

22. jul 2007
40.045
12.608
113
Ni prišel ker bi mu ftič naprej metal Matoza, kar je blo enako označeno kot zdaj ta primer, potem še pa vse drugo do 2004 nazaj in verjetno še do mikroade.. sicer velik minus za janšo.

5. apr 2015
1.589
845
113
Načeloma JJ res kvari državo. Ampak posredno. Ker, samo da ni JJ in zarad tega že 15 let dobivamo šrot ala bratusek, pahor, cmerar, un komedjant kvazi, toti Golob fejkerski..

Mora se skrit kot tamali sivac pa bo SDS na vrhu in končno nekaj za ljudi naredli. Ne pa 25 ministerstev jao jao..

Naj nas že vzame putin enkrat ej.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.446
11.163
113
Načeloma JJ res kvari državo. Ampak posredno. Ker, samo da ni JJ in zarad tega že 15 let dobivamo šrot ala bratusek, pahor, cmerar, un komedjant kvazi, toti Golob fejkerski..

Mora se skrit kot tamali sivac pa bo SDS na vrhu in končno nekaj za ljudi naredli. Ne pa 25 ministerstev jao jao..

Naj nas že vzame putin enkrat ej.
To je kot debata o tem kaj je blo prej kura ali jajce. Kdo je bolj kriv za stanje v državi, ali je samodanijanša ali pa nobendrugjanšajebožanstvo? Mislim da od nas tu gor, ki Janše, oziroma SDSa pod Janšo nekak ne prebavljamo, ni že zelo lep čas skoraj nobenega, ki še podpira tole Golobovo svobodno norost, razen Svobodnjaka in mogoče še kaka izjema. Ampak to za nekatere ni važno, če rečeš, da Janše ne prebavljaš si za njih avtomatsko v lončku ki podpira debila ki sliši na ime Robi Golob.

• Haha
Reactions: Kamele0N

B81

22. jul 2007
40.045
12.608
113
ma nekaj golobjih električarjev pa je tu...bo na tej tabli statistika kar podobna kot v anketah.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.831
9.066
113
Ni mi jasno, kakšno taktiko je ubral. Če hoče dobit, kot on pravi, ustavno večino, potem se bo moral začet pojavljat v medijih.

V bistvu je bolje, ce se ne (za SDS). Tip si ne more pomagati, da ne bi sam sebi bil najvecji sovraznik. Bolje da pusti levim, da se sami stolcejo. Cim se bo dedec zacel pojavljati, se bodo spomnili ljudje, zakaj raje ne...

Edini program, ki ga imajo leve stranke (oz., kot se rece popularno; leva sredina) je anti Jansa in strasenje pred Janso. Kaj drugega se nisem slisal o njih.

Ampak jaz to gledam zdaj na jumbo plakatih SDSa. Tudi tu bi bilo bolje, da bi ubrali zgornjo taktiko in izkoristili moznost biti tiho. A je to kaki program:"samo da ni jansa"?!

• Všeč mi je
Reactions: corsol