Najman kar lahko dobi je denar na dobljene procente. Naš denar.Kdo jo podpira? Ti? Jaz ne - imam pa oči za opazovanje in možgane za razmišljanje in zgornji zapis je plod tega.
To štejejo tako kot za referendume, potem.pa jok.Saj sta NSi in SLS notri samo da naj bi NSi prestopila prag medtem pa sls samo stagnira in tudi prav je tako.
Je pa zanimivo da je še vedno toliko kot norcev, ki bi dalo glas svobodi.
Za SDS se itak ve kje imajo prah ampak za svobodo, to pa je sramota.
Nekako tako cilja Jelinčič. Dobiti mora toliko glasov, da še naprej prejema denar od države, vendar ne toliko, da bi mu bilo potrebno hoditi v službo v parlament.Najman kar lahko dobi je denar na dobljene procente. Naš denar.
Pa še to bi dodal, v sedanjem času družbenih omrežji se točno vidi katera zgodba pije vodo in tisto potem navijajo na polno. Golob ima dober PR in analitiko zadaj pa niso to frčafele, to se mastno plača.Že nekaj časa ankete niso merilci, ampak ustvarjalci javnega mnenja. So odlično orodje mobilizacije volivcev po eni strani, po potrebi pa pasivizacije. Če bo Svoboda preveč za SDS, jo bojo prikazali kot zelo blizu, da zaktivirajo neopredeljene, da postanejo jeziček na tehtnici. Po drugi strani pa lahko predstavijo preveliko prednost katere od strank, da demotivirajo udeležbo volivcev dotične stranke, "saj bo itak premočno zmagala". To vse seveda ob "novinarsko"-družbenopolitičnih pamfletih, objavljenih v MSM, s točno določenim ciljem. Zato ni čudno, da večino časa desnica "puši".
Janša s svojim pojavljanjem sebi samo škodi oz. jača levičarsko željo po odhodu na volitve. Dejstvo je, da novih volivcev Janša ne zna pripeljat, ker se ne zna obnašat. Tisti, ki so ga volili do sedaj, ga bodo itak še naprej, torej jih ne rabi prepričat. Že dolgo pravim, da bi desnica pri nas pometla z vsemi levimi in levo sredinskimi, če bi Janšo menjali za nekoga bolj normalnega. Sploh po tej katastrofi od mandata Svobode.Čudi me, da se prejšnji dan na RTVSLO, sinoči na 23ur ni pojavil JJ, čeprav je bil povabljen.
Ni mi jasno, kakšno taktiko je ubral. Če hoče dobit, kot on pravi, ustavno večino, potem se bo moral začet pojavljat v medijih. Tista lokalna zborovanja, kjer nagovarja smao svoje vernike, mu ranvo ne bodo prinesla dodatnih glasov, pa jih kar potrebuje.
Ni prišel ker bi mu ftič naprej metal Matoza, kar je blo enako označeno kot zdaj ta primer, potem še pa vse drugo do 2004 nazaj in verjetno še do mikroade.. sicer velik minus za janšo.Čudi me, da se prejšnji dan na RTVSLO, sinoči na 23ur ni pojavil JJ, čeprav je bil povabljen.
Ni mi jasno, kakšno taktiko je ubral. Če hoče dobit, kot on pravi, ustavno večino, potem se bo moral začet pojavljat v medijih. Tista lokalna zborovanja, kjer nagovarja smao svoje vernike, mu ranvo ne bodo prinesla dodatnih glasov, pa jih kar potrebuje.
Daj priznaj, če hočemo, da izgubi se mora pojavljati v medijih.Če hoče dobit, kot on pravi, ustavno večino, potem se bo moral začet pojavljat v medijih.
To je kot debata o tem kaj je blo prej kura ali jajce. Kdo je bolj kriv za stanje v državi, ali je samodanijanša ali pa nobendrugjanšajebožanstvo? Mislim da od nas tu gor, ki Janše, oziroma SDSa pod Janšo nekak ne prebavljamo, ni že zelo lep čas skoraj nobenega, ki še podpira tole Golobovo svobodno norost, razen Svobodnjaka in mogoče še kaka izjema. Ampak to za nekatere ni važno, če rečeš, da Janše ne prebavljaš si za njih avtomatsko v lončku ki podpira debila ki sliši na ime Robi Golob.Načeloma JJ res kvari državo. Ampak posredno. Ker, samo da ni JJ in zarad tega že 15 let dobivamo šrot ala bratusek, pahor, cmerar, un komedjant kvazi, toti Golob fejkerski..
Mora se skrit kot tamali sivac pa bo SDS na vrhu in končno nekaj za ljudi naredli. Ne pa 25 ministerstev jao jao..
Naj nas že vzame putin enkrat ej.
Zelo malo, na prste ene mizarjeve roke za preštet.ma nekaj golobjih električarjev pa je tu...bo na tej tabli statistika kar podobna kot v anketah.
Ampak to za nekatere ni važno, če rečeš, da Janše ne prebavljaš si za njih avtomatsko v lončku ki podpira debila ki sliši na ime Robi Golob.
Voliš NSi ki se pajdaši z SDS...newerending story pri nas, žal.Tehnično gledano res. Voliš npr. SD, kateri se potem pajdaši z Golobom.
Ni mi jasno, kakšno taktiko je ubral. Če hoče dobit, kot on pravi, ustavno večino, potem se bo moral začet pojavljat v medijih.
Edini program, ki ga imajo leve stranke (oz., kot se rece popularno; leva sredina) je anti Jansa in strasenje pred Janso. Kaj drugega se nisem slisal o njih.