Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.916
-8.223
113
V Ceuto naj bi v zadnjih 24 urah vstopilo 60.000 ljudi. Sánchez krivi mafijske skupine.
Khmm, če Eu ne more ustavit golorokih migrantov, kako bo EU ustavila Ruse, ki pridejo s tanki, raketami in droni?
kakšna ideja?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.940
6.134
113

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.916
-8.223
113
A ne bo putin prišel do Barcelone...tam ga bodo pa goloroki migrantje razorožili....
A ni bilo govora, da Putin pride do Lizbone?
Migrantje kot pravite bežijo pred vojno, pred spopadi, še od tam, kjer spopadov ni bežijo. - tako da migranti ne bodo nikogar razorožili. Če bi se migrantje bili pripravljeni borit za svojo domovino, bi ostali v Ukrajini, ali pa v Siriji ali afriki.
Zakaj hudiča pa imamo svojo vojsko, če se zanašamo na migrante v Barcelomi?

Sicer pa, zakaj je v EU miljone migrantov iz Ukrajine? Zakaj se ne gredo borit domov? Pa tako primanjkuje borcev????

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Gatto

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.774
6.627
113
A ni bilo govora, da Putin pride do Lizbone?
Migrantje kot pravite bežijo pred vojno, pred spopadi, še od tam, kjer spopadov ni bežijo. - tako da migranti ne bodo nikogar razorožili. Če bi se migrantje bili pripravljeni borit za svojo domovino, bi ostali v Ukrajini, ali pa v Siriji ali afriki.
Zakaj hudiča pa imamo svojo vojsko, če se zanašamo na migrante v Barcelomi?

Sicer pa, zakaj je v EU miljone migrantov iz Ukrajine? Zakaj se ne gredo borit domov? Pa tako primanjkuje borcev????
Ja, Putin do Barcelone je ravno tolk realne kot napad Nata na Rusijo... vsi živite v blodnjah...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.940
6.134
113