Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.578
-7.413
113
Ruska putana........ki je verjela zabuhlemu.
Jap rezultat vsega tega. Tudi mi imamo isti problem, se srbov nismo znebili, izbrisanim dali vse nazaj.

katastrofa imaš prav... ps kdo pri nas zagovarja taspodne in musliče Janša al Brko?
Da se je uvoz migrantov l. 2015 zgodil, ni zaslužna samo Merklova, ampak celotno vodsto EU, pod vodstvom stranke EPP, ki je uvoz izpeljalo. Merklova ni imela nobenih pristojnosti v drugih državah, Eu je bila tista, poskrbela, da so hrvati dostavljali nam, mi pa naprej avstrijcem, namesto da bi jih ustavili na meji in poslali nazaj. Brez Udeležbe EU in pritiska EU na članice pri uvozu, nebi noben migrant uspel priti čez mejo. In kdo in po čigavem nareku je izvajal propagando po celi EU, kako prihajajo samo dokrorji in inženirji, ki bodo delali za naše penzije? En zapohanc iz Metelkove kamor je Janša kazal s prstom, sigurno ne. V tistih časih je Janša pisal o kvotah, kako bi jih porazdelili po EU.

Ja, srbov se nismo znebili in izbrisanim dali vse nazaj, ker je Peterletova vlada šalabajzersko izpeljala izbris. Pa bi ga lahko boljše in predvsem zakonito. (namerno ali nenamerno je pa vprašanje?)
Ne vem, kdo naj bi bil Brko, pa vseeno. Kdo pri nas zagovarja taspodnje in musliče? Ne tisti ki govori, ampak tisti, ki jim daje dovoljenja za bivanje. Kosovski doktor je bil sigurno en izmed teh, ni pa edini. Niso mu brez zaslug dali doktorat.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.671
3.588
113
Tedenskega premirja je konec pa tudi raket očitno ni zmanjkalo kot sem uspel prebrat. Očitno ne bo danes na udaru samo Kiev ampak tudi Dnipro.