Vojna v Ukrajini 2

Floki

Guru
6. sep 2007
10.640
3.560
113
Res je zanimivo opazovat tvojo nenadno skrb za civilne žrtve. Zadnjič, ko je Rusija napadala Odeso, si to opravičeval kot povračilne ukrepe zaradi nekih tankerjev in se naslajal, sedaj pa so žrtve v Khersonu katerih število sploh še ni potrjeno (saj veš kako je verjeti Rusom) je pa to tragedija brez primere. Če so civilne žrtve nesprejemljive, so nesprejemljive vedno ne glede na to, katera stran ustreli. Dvojna merila pri vrednotenju človeških življenj ne dodajo nobene teže tvojim argumentom. Pa mimogrede me zanima, ali so se ti že osušile solze ob ruski izgubi Kupijanska?

Daj citiraj en moj zapis kjer opravičujem civilne žrtve na ukrajinski strani.
če sem kdaj kaj napisal je to da bodo ukrajinska dejanja ki nimajo ničesar s spopadi na frontipovzročila nepotrebne civilne žrtve na ukrajinski strani (ki jih nato Zelensky uporablja za propagando). Kot se bo verjetno v nekaj dneh ob naslednjem napadu zgodilo tudi tokrat.

Do sedaj od vas nisem dobil še niti enega citata ki ga očitate, vedno je samo tišina.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.532
5.483
113
Kadyrov himself said that he experiences "nervous breakdowns" and a "constant feeling of tension", allegedly due to Chechen fighters participating in the war against Ukraine.