hahaha si smešen. Vsak dan bi drugi sistem, kak nam pač paše.Sedaj napredujemo iz komunizma v naprednejši socializem...
hahaha si smešen. Vsak dan bi drugi sistem, kak nam pač paše.Sedaj napredujemo iz komunizma v naprednejši socializem...
A ti bi še kar vztrajal v komunizmu?hahaha si smešen. Vsak dan bi drugi sistem, kak nam pač paše.
sem to kje napisal?A ti bi še kar vztrajal v komunizmu?![]()
No, nisi, ampak odgovor implicira, da ne bi rad menjal... Pomeni bi rad ostal v starem. Staro pa vemo kaj je bilo.sem to kje napisal?
Smo v mešanici dreka, ko bi eni vsak dan imeli drug sistem oz. samo vse + obeh sistemov.
Under the amendments, Russian citizens must:
- apply for EU long-term resident status
- demonstrate A2-level Latvian language skills
- pass security and background checks by 30 June 2025 to remain legally in the country.
Bi to bilo slabo?Da damo mi A2 znanje slovenščine nimamo več nobenega Albanca v Sloveniji pa tudi tri četrtine balkana bi šlo nazaj.
Bi to bilo slabo?
Eden glavnih razlog napada Rusije na Ukrajino je bila sprememba pri uporabi jezika v državi, torej spremnili so da je uradni jezik nazaj Ukrajinščina,Mogoče niti ne, ampak to bib ilo hitro s fašizmom označeno, kraenjem človekovih pravic in po vsej verjetnosti podobnim procesom kot je bil v ameriki po BLM. Balkanska mentaliteta pač tako deluje in drugače ne zna. Izjeme seveda vedno obstajajo.
.....bi morali probat.Bi to bilo slabo?
.....bi morali probat.
Ustavilo bi se se precej oroizvodnje, tovarn, gradbeništva, prevozništva.....
Marikoga bi za začetek peklo ker ne bi na policah dobil najljubšega jogurta iz spina in kruha iz "stare pekarne".