Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.213
-6.031
113
Kot da je problem dobit par lokalcev, ki za par 100€ grejo fijakat drona okoli letališč. Teh par 100€ jih putin da iz lastnega žepa 1000x brez težav :)
Misliš da ima samo Putin par 100€ v žepu?
Kaj pa tisti, ki bo zaradi teh groženj z droni prodal zaščito in vzpostavil protidronski ščit in pokasirali miljarde?
Ljudje pa bodo sedaj, ko vidijo da so ogroženi (od rusov) podprli zapravljanje denarja za te vojaške igrice.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.822
2.718
113
Misliš da ima samo Putin par 100€ v žepu?
Kaj pa tisti, ki bo zaradi teh groženj z droni prodal zaščito in vzpostavil protidronski ščit in pokasirali miljarde?
Ljudje pa bodo sedaj, ko vidijo da so ogroženi (od rusov) podprli zapravljanje denarja za te vojaške igrice.
Putin jih da z veseljem, saj niso to neke neznane igrice, se je dogajalo že večkrat, potrjeno. Vseeno pa ti pritrjujem, ni samo Putin ta, ki bi imel interes glede tega. Je pa trenutno samo najbolj verjetno. Protidronski ščit za te male par 100 gramske drone ni nekaj pretirano smiselen, bo pa bil smiselen, ko bo tak dron dostavil še 1kg eksploziva..

damirj

Guru
9. maj 2012
5.822
2.718
113
Mislim da sta ti in sajkek močnejša kandidata.

Ker od spuščanja teh dronov nima rusija nobebih koristi. Zaradi teh false flag poletov imajo kvečjemu škodo.
Korist pa imajo samo zahodni prodajalci orožja, ki jih vidva neomajno podpirata tudi za ceno ukrajinskih življenj.
Misliš lahko seveda karkoli hočeš, ampak kot sam trdiš, resnica je drugačna.

Rusija ima seveda mnogo koristi, ta da se sproža paniko je še najmanjša. Tudi ta kontra ideja, da bi imeli proizvajalci protidronske zaščite še največ od tega, je v resnici precej plehka in ne najbolj verjetna.

In če bi ti uspelo se zapomnit, sem proti vojni, proti orožju in proti vojakom. Ukrajinci so zaprosili za pomoč in so jo dobili. Kdo pa sem jaz da bi jim zavrnil njihov obstoj? Ti počneš pa ravno to, želiš da jih rusi porusijo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 9999

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.213
-6.031
113
In če bi ti uspelo se zapomnit, sem proti vojni, proti orožju in proti vojakom. Ukrajinci so zaprosili za pomoč in so jo dobili. Kdo pa sem jaz da bi jim zavrnil njihov obstoj? Ti počneš pa ravno to, želiš da jih rusi porusijo.
Torej si isti kot Rusi.
Tudi prebivalci odcepljenih LPR in DPR in Krima so zaprosili za pomoč in so jo dobili. In kdo si ti, da jih zavračaš njihov obstoj?

• Haha
Reactions: damirj in Kamele0N

damirj

Guru
9. maj 2012
5.822
2.718
113
Torej si isti kot Rusi.
Tudi prebivalci odcepljenih LPR in DPR in Krima so zaprosili za pomoč in so jo dobili. In kdo si ti, da jih zavračaš njihov obstoj?
Če bi si dobro zapomnil, bi sedaj tega ne napisal. Trdim že vseskozi, da privoščim vsakemu svojo pot, v mejah normale, birokratsko in diplomatsko, brez vojne in mrtvih. Te, ki jih omenjaš, pa so skupaj z Rusijo izbrali najbolj bolečo pot in ki je jaz ne odobravam in ta pot v današnjih časih ni dobra in niti pravilna. Zato Rusiji in tem republikam dajem minus točke, Ukrajini pa plus. Zato, mimogrede, tudi spoštujem Katalonce, ker si isto želijo iti na svoje, pa tega ne storijo na silo, niti tega niso storili takrat, ko jim je Rusija dala na voljo nekaj 10000 vojakov, da bi izvedli državni udar. Zato jih spoštujem in jih bom podpiral do konca na svoji poti, dokler bo mirna. Tebi pa to očitno ni pomembno.