Vojna v Ukrajini 2

Floki

Guru
6. sep 2007
10.498
3.449
113
Biti v gospodarstvu je zajebano, vedno imaš kakšne izzive, ali je zakonodaja, ali so geopolitične težave, gospodarska kriza itd.
Vedno bodo šle stvari malo gor, malo dol in to je naravno, je pa res da bi vsi želeli da gredo stvari samo gor, ampak to tudi ni najboljše.

Tudi EU avtomobilska industrija bo našla neko svojo špuro, kot je v vseh dejavnostih iz katerih se je proizvodnja selila kam drugam,
pa ali je to bila mobilna tehnologija ali kaj drugega...

EU se ukvarja z vseh drugim kot gospodarskimi izzivi danja leta. EU avtomobilska industrija bo našla novo špuro......v aziji tako kot jo je mobilna tehnologija ki je danes v evropi ni več.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jendomen in damirj

Floki

Guru
6. sep 2007
10.498
3.449
113
1759331079896.png

Dvema se kar oči svetijo ko umirajo civilisti.

resnica

Majstr
9. feb 2013
635
744
93
Poglej priponko 101429
Dvema se kar oči svetijo ko umirajo civilisti.
Civilist?
To je običajno usoda izdajalcev!

From the beginning of his activity as a servant of the Russian occupiers, Gauleiter Leontiev additionally distinguished himself by the scandal with the journalist of the Ukrainian publication Novyi Den ‘. Oleg Baturin, who was kidnapped by the local occupation authorities in order to “punish” him for his pro-Ukrainian stance. As a result, we know that Baturin was released after eight days of torture with broken ribs and a concussion.
Thus the traitor and criminal Vladimir Leontiev will certainly be court-martialed and fairly punished for his treason, aggravated by cruel treatment of civilians in the occupied territory and violations of the laws and customs of war.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.873
5.223
113

• Haha
Reactions: jonny77

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.873
5.223
113
  • Haha
Reactions: jonny77 in jest5

sad

Guru
24. avg 2007
22.451
11.250
113
Jah nič, naj razstrelijo in gremo nazaj v temni vek.
Ker meni ni jasno, kako roj brezpilotnikov lepo leti nad Nemčijo ob vseh Awacsih, itd.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N