Vojna v Ukrajini 2

Floki

Guru
6. sep 2007
10.475
3.429
113
Pravilno bi bilo, da Ukrajini pomagajo zaveznice, porinejo Rusko vojsko nazaj konkretno preko mej, zasedejo ta območja
in jih kasneje dajo Ukrajini kot kompenzacijo za napad Rusije na Ukrajino, ker reparacije bo očitno težko dobiti od teh Naci-rusov.

To je najboljši način da se kaznuje agresorsko državo.

Ti boš stal v prvi vrsti? En dober meme na to temo , ko Rutte vpraša voditelje kdo bo poslal vojsko v ukrajino pa vsak kaže na drugega.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.340
4.353
113
Pravilno bi bilo, da Ukrajini pomagajo zaveznice, porinejo Rusko vojsko nazaj konkretno preko mej, zasedejo ta območja
in jih kasneje dajo Ukrajini kot kompenzacijo za napad Rusije na Ukrajino, ker reparacije bo očitno težko dobiti od teh Naci-rusov.

To je najboljši način da se kaznuje agresorsko državo.
Zdej si mu pa lastno teorijo podrl...
Zakaj si tak.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.173
-5.788
113
Vedno je dajmo, dajmo, pa naj gredo tja pa umrejo na poljih ukrajine če jim paše. Jaz ne vidim nobene potrebe, sploh pa ne za Rutteja, Zelenskega, Trumpa ali pa Starmerja.
Saj veš, ljudje so si različni.
Nekateri tu na forumu bi tudi življenje dali, samo da Ukrajina lahko stopi v Nato. Seveda ne svoje, ampak od ukrajincev.
Brez Ukrajine v Natu nam živeti ni. :evil:

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jest5 in damirj

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.807
5.524
113
Ti boš stal v prvi vrsti? En dober meme na to temo , ko Rutte vpraša voditelje kdo bo poslal vojsko v ukrajino pa vsak kaže na drugega.
Lepo da se strinjaš, da bi morala Rusija plačat za zločine in škodo ki jo je napravila v Ukrajini.

Verjemi da je zunaj dosti folk ki bi šlo za dober denar seveda z dobro opremo in dovolj opreme tudi pomagat Ukrajini, ne jaz ne bi šel.