Vojna v Ukrajini 2

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.737
5.420
113
Rusija je na nivoju Nemčije v času ko je bil nacizem na višku, uporabljajo vse enake principe... in naši Rusisti to celo podpirajo!

The forcible deportation of Ukraine’s children to occupied and Russian territories​

The GLOBSEC report presents information showcasing that many children were moved to Russian territories under the guise of vacation, education, or medical care. Some were placed in camps posing as integration programs, others were adopted into Russian families, stripped of their identities, and reissued new documents. In Russian schools, they’re banned from speaking Ukrainian, exposed to propaganda, and often recruited into the Youth Army.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.033
-5.381
113
Kako amaterji.
Profesionalec je po atentatu že v eni uri izven države, ti so pa kar 3 dni čakali, da so jih odkrili in pobili.
Ali so FSB-ju ostali samo še ameterji za izvedbo teh akcij?
Al pa so tistega Ivana koknili kar sami Ukrajinci, krivdo pa naprtili Rusom, le komu bi drugemu.?
Ubiti ne govorijo, za PR so pa še dobri.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.737
5.420
113
Kako amaterji.
Profesionalec je po atentatu že v eni uri izven države, ti so pa kar 3 dni čakali, da so jih odkrili in pobili.
A to so ti iz Kremlja sporočili, da tako pa vaši ne delajo?
Ali so FSB-ju ostali samo še ameterji za izvedbo teh akcij?
Al pa so tistega Ivana koknili kar sami Ukrajinci, krivdo pa naprtili Rusom, le komu bi drugemu.?
Da, tako kot je Ukrajina napadla samo sebe Februarja 2022 in zato obtožila Rusijo...
Rusi niso nič krivi, Putinu nominacijo za Mir, Mirsiju pa 5€ za plin!
Ubiti ne govorijo, za PR so pa še dobri.
Da da, to zelo dobro veste v Rusiji kako se to dela, imate izkušnje...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.212
2.469
113
Pomurje
Še mal o nacistih v Ukrajini, Rucistih v Ukrajini, da smo natančni, tisti ki pravijo da so prišli Ukrajino denacificirat,
zgleda da bi se mogli najprej sami denacificirat, prav tko kot par naši Rusistov tukaj gor...

Keri narcisisti so vsi skupaj... same laži in viktimiziranje žrtve... :bruh:
Klin se s klinom zbija.

Čist ok je, da se pobijajo med sabo

• Objave ne odobravam
Reactions: damirj

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.737
5.420
113
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.303
5.169
113
  • Všeč mi je
Reactions: Garfildd

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.033
-5.381
113
Mogoče se pa Orban spomne in reče, da so v Pomurju nacisti in mora denacifirat Pomurje?

Saj Mirsi in ostali Rusisti to podpirajo take...

Kaj pa če se Hrvati spomnijo, in nam okupirajo pol zaliva????
Nas bo NATO branil????

In kolk moramo pobišat % proračua (tudi Hrvarje ga bodo) , da se odbranimo, da nam Hrvatje nebi mogli denacificirat zaliva in vse kar je v njem (školjke, dostop do mednarodnih voda...))

• Všeč mi je
Reactions: jendomen