visek_izobrazbe
Guru
kdo točno ste? Koga si imel v mislih?A daj no..pa tak navdušenje ste zganjali nad Trumpetom.
PS jaz ga videt ne morem, kar pa janez, grims, orban okrog njega zganjanjo pa no koment...tolk iz moje strani
kdo točno ste? Koga si imel v mislih?A daj no..pa tak navdušenje ste zganjali nad Trumpetom.
bejž no? v RU maš nacijev cel kup pa nekak nisi komentiral, s kjukastim križem se tud ne kaže tko da....nazi
Zato pa sedaj mi ustanavljamo skupino Slo-Rus prijateljstva.Sam jest sem zdej zmeden al kwa..
A ni trump frend od janše?
Sam janša je tud frend od volodimirja in ni frend od vladimirja....
Sam trump pa je frend od vladimirja in ni frend od volodimirja...
koji krščen duš zdej?
Mah Piton, pusti ti Janšo pa Trumpa, pa Volodimirja pa Vladimirja! Raje spremljaj Melanijo pa Urško, pa Oleno. Za Alino (Putinova ljubica) pa itak pravijo da živi v Švici! Bila je bivša telovadka, sedaj ne tekmuje več tako da se ne boš preveč sekiral in bil zmeden tako kot si od njihovih "boljših polovic"!Sam jest sem zdej zmeden al kwa..
A ni trump frend od janše?
Sam janša je tud frend od volodimirja in ni frend od vladimirja....
Sam trump pa je frend od vladimirja in ni frend od volodimirja...
koji krščen duš zdej?
nima pravih pokemonov, unih tazajebanih.Žal pričakovano. Ukrajina nima niti enega dodatnega asa v rokavu, tako da jo lahko izsiljuje do konca.
Upam, da se bo Evropa združila in naredila deal z Ukrajino.
Ja škoda, da ni informiran, kako se ta bolši strategi skrivate tukajnima pravih pokemonov, unih tazajebanih.
Mene zanima, kako se naj Zelensky odloči za končanje vojne, če pa je on bil napaden? Naj enostavno reče, jaz se ne grem več, rusi pa naj se potem mirno sprehajajo po Ukrajini al kako si to predstavlja? Vojno lahko konča edino Putin, ne EU in ne USA!Naslednji Donijev korak v primeru, da se Zelenky ne odloči za končanje vojne je napotitev sil za izvedbo specialne operacije.
Dejstvo je da Ukrajina sama ne zmore tega in nekdo ki gleda sam pragmatično na dotično situacijo, bo rekel predaj se in požri,Mene zanima, kako se naj Zelensky odloči za končanje vojne, če pa je on bil napaden? Naj enostavno reče, jaz se ne grem več, rusi pa naj se potem mirno sprehajajo po Ukrajini al kako si to predstavlja? Vojno lahko konča edino Putin, ne EU in ne USA!
Pa še, Zelensky ponuja Trumpu za pol Ukrajine rudnin, mineralov ipd. brez vseh zagotovil, pa še ga vsi hebejo, men res ni jasno, če gledaš z logičnega stališča. Seveda pa se vse spremeni, če na vse gledaš skozi oči politika, če lahko Trumpa sploh lahko tako imenujem...
Evropa je sporočila, da so imeli sestanek in da bodo imeli še enega, kjer bodo sestankovali...Upam, da se bo Evropa združila in naredila deal z Ukrajino.
usa so nedolgo nazaj tud trdile da Grenlandi želijo postati jenkiji in da dony krvavvo rabi otokk er da je baje bogat s tem in onim in da to bogastvo lahk dobi tud s pomočjo armije.....A se niso USA same razglasile za varuha demokracije in človekovih pravic? Irak, Afganistan, Libija itd.
Demokracija je celofan, v katerega je zapakiran globalni vpliv, kapitalizem, ekonomska (nad)moč...marketing pač. Katerega pajaca vidiš v ospredju oz. v ovalni pisarni bele hiše, je nepomembno (če nisi pretirano picajzlast).A se niso USA same razglasile za varuha demokracije in človekovih pravic? Irak, Afganistan, Libija itd.
Torej boš poslal sina ali pa sebe, če nisi prestar na pomoč? ker orožja in denarja smo kar precej zmetali, pa nekako ni rezultatov.Dejstvo je da Ukrajina sama ne zmore tega in nekdo ki gleda sam pragmatično na dotično situacijo, bo rekel predaj se in požri,
da ne umirajo ljudje, ampak isto bi lahko rekli tudi za čas WW2, ko so Naciji vse pregazili, pa se Europa ni predala...
Zakaj Rucisti podpirajo zmago agresorja, pa si ga bog vedi...
očitno to ni čisto res, zdaj ko je trump v ovalni se zadeve rapidno spreminjajo (na urni terminski enoti), al je to samo pesek v očit in šov za rajo? dvomim.Demokracija je celofan, v katerega je zapakiran globalni vpliv, kapitalizem, ekonomska (nad)moč...marketing pač. Katerega pajaca vidiš v ospredju oz. v ovalni pisarni bele hiše, je nepomembno (če nisi pretirano picajzlast).