Vojna v Ukrajini 2

mistique

Guru
16. jun 2009
14.321
2.124
113
Emona / Carnium
Če mene kdo vpraša, je Putko celi heppy, da je le nekdo stopil k njemu in prišel z idejo o koncu vojne. Tak neki sedmi čut mi govori, da diha na škrge. Da pa mu orange man ponudi kar celo ozemlje, pa je od veselja steklo precej vodke.
Baje je Putin hotel parcelo na Marsu, pa mu jo niso dali. Baje sta sam še dve parceli fraj, od tega za eno čakajo plačilo Jajota...sam se je malo zavleklo zaradi cenilca, ki ni vedel, da se gor ne da perila sušit na zraku...Tko, da zdej nam ga bo PutIN res uvalil.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.063
-576
48
Valparaiso
Danes so zavzeli majno vas pa tako opevana druga armada na svetu
Prohorovka je tudi recimo manjši kraj, a znana po najjači bitki tankov vseh časov.

Jaz pač vidim pri zahodnjakih še vedno neke solze, Francozi ne morejo pozabit pušariona Napoleonove armade, Švabi ne morejo pozabit totalnega poraza v Rusiji itd., vsem pa je skupen strah pred nekim komunizmom.

Nerealna pretnja, da bi Rusija napadla in zavzela Evropo, ko pa je lepo živela od naše potrošnje.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.564
5.685
113
Prohorovka je tudi recimo manjši kraj, a znana po najjači bitki tankov vseh časov.

Jaz pač vidim pri zahodnjakih še vedno neke solze, Francozi ne morejo pozabit pušariona Napoleonove armade, Švabi ne morejo pozabit totalnega poraza v Rusiji itd., vsem pa je skupen strah pred nekim komunizmom.

Nerealna pretnja, da bi Rusija napadla in zavzela Evropo, ko pa je lepo živela od naše potrošnje.
Vlado pa ne more pozabit razpad CCCP v 90s...krokodilje solze....zato sanja o Lisboni...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.178
3.207
113
80.000 kriminalcev iz ruskih zaporov*

In to pišejo ruski blogerji...

Poglej si interju(ali pa novice v časopisih ki so ga tudi povzeli/ zahodni mediji) junija 2023 po osvoboditivi Bakhmuta, tam je povedal da jih je bilo okrog 50 tisoč, ca 20% jih je umrlo še precej več je bilo ranjenih.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.674
-4.292
113
Ukrajinski poslanci so v drugem poskusu le sprejeli resolucijo, ki potrjuje legitimnost predsednika države Volodimirja Zelenskega. Na prvem glasovanju v ponedeljek ob tretji obletnici ruske invazije resolucija namreč ni prejela dovolj glasov.
Demokracija po evropsko v svetilniku demokracije. - Se glasuje toliko časa, dokler ni izglasovano, kar je nekomu všeč.