Vojna v Ukrajini 2

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.228
215
63
Boli tebe tale Nato, saj vam kaj je pravi razlog: bogato ste ga pušili in ga še boste. :)
Pa UA Nato samo malo pomaga, pa vas ukrajinci bašejo v rit. In vi bi kar na Nato krenili hehe, s čim ? :)
Saj pa Severna Koreja je za vas čist ok, ti lahko na dopustu nardijo tako moderno frizuro, te bo kimči z oljem namazo. Rajši idi praznovat pikec. :D

mistique

Guru
16. jun 2009
13.996
1.799
113
Emona / Carnium
To pa njega vprašaj. Zagotovo se bosta razumela.
A tvoj avdič je pa zakon? Kdo je že umrl? Aja to da srbijanci tukaj delate zgago pa ni nič narobe?
A Avdić je un antipatikus, ki večkrat pomaga pri združevanju ljudi in zbiranju sredstev za tiste Slovence, ki pomoč potrebujejo? A ni on od doŁ?
Meni zveni kot zelo ok tip.
Kaj pa tebe moti pri njemu? Da si delita haploskupino?

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.932
2.307
113
Vodka se je podražila, zdaj pa še to...:geek:

According to media reports, the russian Central Bank is considering the possibility of "freezing" deposits of individuals as an alternative to raising the key rate.

According to insiders, the head of the Central Bank, Elvira Nabiullina, appointed a special commission to assess the consequences of such a step.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
To pa njega vprašaj. Zagotovo se bosta razumela.

A Avdić je un antipatikus, ki večkrat pomaga pri združevanju ljudi in zbiranju sredstev za tiste Slovence, ki pomoč potrebujejo? A ni on od doŁ?
Meni zveni kot zelo ok tip.
Kaj pa tebe moti pri njemu? Da si delita haploskupino?

Avdič ne zbira zbirajo drugi iz tima kjer je tudi on. En takih je voditelj Deželak, Avdič se zravn rine, to je tud vse.
ali je v redu tip ali ne, eni so imeli z njim slabe izkušn eni okej. meni konkretno je disaster. Sem ga nekaj časa (moral) poslušati v služb pa se mi je zameril do konca.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.517
-3.581
113
Kam smo prišli.
Sedaj že Trump obtožuje Bidena, da jr kriv za vojno v Ukrajini, samo še vi ostajate pri Putinu