Vojna v Ukrajini 2

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.909
-317
48
Valparaiso
Ko nase rusofilcke zaboli strosek 1 kave na mesec. Mirsi, snecer in ostali tovarisi, mora bit zajebano zivljenje k te 2 evra vec na mesec tolk zjebejo. Alter, a zacnemo zbirat zamaske za te zgube?
Poglej priponko 94369
in kdo pije drogo oz kavo? zarad mene je lahko 200

vse je preveč, kar damo ukrajincem, oni pa tu uživajo

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.013
5.641
113
Če se energija podraži, se podraži prav vse. Seveda pa zagovorniki odvisnosti od dražjih energentov to ne boste priznali.
Še krompir pri kmetu se podraži, ker ga je treba s traktorjem na nafto obdelovat.
Pa ne samo to, če se naprimer strošek izdelave novega avta podraži, se na trgu podraži avto, kupec pa potem raje kupi kitajskega, ki je cenejši, ker se ni podražil, saj imajo kitajci cenejše energente.
Nemci že zapirajo obrate avtomobilov.
mati božja....no comment

2. okt 2007
3.785
2.265
113
sedaj prihaja Trump, vojno v UA bo jutri končal, ker pa ima RU dosti surovin, ki jih USA rabi in Trump v slogu MAGA, kjer se gre za $$$, bo spet na polno haral....

p.s. mogoče je zgoraj malo cinizma

še premalo sem bil ciničen in trol, očitno je še slabše... Trump zna pri tem vztrajat, to vsi vedo, ker je ded nepredvidljiv in trmast...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.866
-382
113
še premalo sem bil ciničen in trol, očitno je še slabše... Trump zna pri tem vztrajat, to vsi vedo, ker je ded nepredvidljiv in trmast...

na kratko, predaja UA. in njenih zaveznikov.

• Všeč mi je
  • Jezen sem
Reactions: mirsi in Kamele0N

model je malo skregan sam s sabo...UA bi praktično pustil brez možnosti branjenja, hkrati pa bi ji dovajal orožje.... ne gre nekak skup

2. okt 2007
3.785
2.265
113
model je malo skregan sam s sabo...UA bi praktično pustil brez možnosti branjenja, hkrati pa bi ji dovajal orožje.... ne gre nekak skup

niti ne, UA rabi vojsko in orožje, ne bo v NATO, hkrati pa RU dobijo svoje ozemlje in odpravo sakcij, kar očitno čakajo nekatere zahodne banke že nekaj časa.... v UA se bo prenehalo umiranje, itak ljudi za vojskovanje ni, začela se bo povojna obnova, kjer bodo predvsem USA firme harale na polno, vključno z najboljšimi kmetijskimi zemljišči, RU bo obdržal svoje ozemlje, začel bo spet trgovat z nafto, plinom in ostlaimi zadevami, pa tudi pri njih se bo prenehalo umiranje ljudi. Torej, vsak dobi 50%, pa UA še nekaj časa ne bo V NATO, mogoče vmes v EU.

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.883
2.251
113
niti ne, UA rabi vojsko in orožje, ne bo v NATO, hkrati pa RU dobijo svoje ozemlje in odpravo sakcij, kar očitno čakajo nekatere zahodne banke že nekaj časa.... v UA se bo prenehalo umiranje, itak ljudi za vojskovanje ni, začela se bo povojna obnova, kjer bodo predvsem USA firme harale na polno, vključno z najboljšimi kmetijskimi zemljišči, RU bo obdržal svoje ozemlje, začel bo spet trgovat z nafto, plinom in ostlaimi zadevami, pa tudi pri njih se bo prenehalo umiranje ljudi. Torej, vsak dobi 50%, pa UA še nekaj časa ne bo V NATO, mogoče vmes v EU.

Minsk part 3? :valjamse: :valjamse: Mednarodno pa tako ali drugače ne bodo priznali ozemlja RU, to pa ni odvisno samo od Trumpa. Glede UA vojne zna biti tako kot Trumpov zid na mehiški meji, lapanje v prazno

jest5

Guru
18. avg 2007
25.886
-8.592
113

Se pravi nekaj podobnega, kot smo nekateri predvidevali že 2 leti nazaj.

• Haha
Reactions: Kamele0N
2. okt 2007
3.785
2.265
113
Minsk part 3? :valjamse: :valjamse: Mednarodno pa tako ali drugače ne bodo priznali ozemlja RU, to pa ni odvisno samo od Trumpa. Glede UA vojne zna biti tako kot Trumpov zid na mehiški meji, lapanje v prazno

ja, in še kako je to odvisno od Trumpa. Pa še Musk je pridobil na moči, samo spomnimo se, Starlinka in omejevanje uporabe njegove inrastrukture za napade na RU položaje. Ne se čudit, če bo drugo leto julija Apple spet legalno posloval v RU.

Je pa zanimivo, da Trump-a podpira EU desnica, z ukrepi pa bo ravno zarezal tam, kjer je EU desnica najbolj proti glede odnosvo UA-RU. To bo še zanimivo, čeprav tudi EU zna od Trumpvih nepredvidljivih potez nahebat.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.866
-382
113

obnova cesa, ce ru ostane ozemlje?