Vojna v Ukrajini 2

B81

22. jul 2007
36.373
10.178
113
Vprasanje, a tisti, ki podpirajo hamas, hezbolah ali so na splosno pac proti izraelu, obsojajo holokavst (zaradi judov) ali ne?
 
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

B81

22. jul 2007
36.373
10.178
113
Se nekak strinjam...samo da oni trdijo, da je izrael treba pac zbrisat, to pa je potem malo druga stvar, ne ves kaj bi si mislil..
Odgovor msenjur
 

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.634
-281
113
Se nekak strinjam...samo da oni trdijo, da je izrael treba pac zbrisat, to pa je potem malo druga stvar, ne ves kaj bi si mislil..
Odgovor msenjur

ves, da je resnica nekje vmes. ko bo dosezen dogovor o mejah, in da se bo izrael tega drzal, bo tudi mir v regiji.

pac izrael si bo moral priznat, da je tujec tam, in bo moral tud kaksen cmok pozrt, in se prilagodit in tudi popustit pri kaksnih zahtevah.
 
  • Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Holobist in aljoman
Zakaj bi se hecel, resno mislim in tako tudi je.

Če so sovjetske rakete l 1962 ogrožale ZDA, potem tudi Natove v Ukrajini ogrožajo Rusijo.
In upravičeno je Američane 1962 skrbelo za varnost, tudi sovjeti so jih na Kubo pripeljali, da bi jih po potrebi izstrelili na ZDA, enako bi jih ZDA pripeljal v Ukrajino in Gruzijo, in obrnila proti Rusiji, da bi jih po potrebi tja izstrelili. . No saj v Romuniji in na Poljskem jih že imajo, samo par sto km od moskve (torej v Ukrajini) bi bile te še mnogo učinkovitejše.
In pri tem ne pozabit, da je Nato obljubil, da se ne bo širil niti inch proti vzhodu (zato so se sovjeti umaknili iz držav varšavskega pakta), in tudi Ukrajina se je zavezala, da bo trajno nevtralna, da ne bo sovražno delovala proti rusiji, da se ne bo povezovala z natom... v zameno, da rusija plača njihove dolgove in drugo.....zaradi česar so ukrajinci sploh dobili svojo državo. Brez te zaveze bi ostali del sovjetske zveze.

Tako kot je Kenedy 1962 pod grožnjo nuklearnega napada postavil rdečo črto - NE sovjetskih raket na Kubi, tako je udi Putin postavil rdečo črto NE Nato v Ukrajini.
In kakšno korist imamo mi od tega, da bi bil nato v ukrajini? Ali pa na Švedskem in Finskem?
Švedi so sedaj pravite bolj varni, čeprav 50+ let niso imeli nobene smrtne žrtve v vojni, sedaj po parih mesecih v natu, jih pa že štejejo na desetine - po nekaterih virih.
kubi se je ta podvig izjemno izplačal. Standard, BDP majo tak da si mislit ne moreš

če je nato v UA to tebe nima kaj brigat, kaj maš od tega te briga še manj. Vojska je poklicna in čće bodo morali iti v UA "šolat rdečkarje" jih bodo pač šli. Če je NATO na Švedskem, Finskem te pa sploh nima kaj brigat...svobodne demkratične države, ki so se odločile da se pač priključijo nekemu klubu.