Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.189
-2.042
113
se hecaš? al resno misliš?
Zakaj bi se hecel, resno mislim in tako tudi je.

Če so sovjetske rakete l 1962 ogrožale ZDA, potem tudi Natove v Ukrajini ogrožajo Rusijo.
In upravičeno je Američane 1962 skrbelo za varnost, tudi sovjeti so jih na Kubo pripeljali, da bi jih po potrebi izstrelili na ZDA, enako bi jih ZDA pripeljal v Ukrajino in Gruzijo, in obrnila proti Rusiji, da bi jih po potrebi tja izstrelili. . No saj v Romuniji in na Poljskem jih že imajo, samo par sto km od moskve (torej v Ukrajini) bi bile te še mnogo učinkovitejše.
In pri tem ne pozabit, da je Nato obljubil, da se ne bo širil niti inch proti vzhodu (zato so se sovjeti umaknili iz držav varšavskega pakta), in tudi Ukrajina se je zavezala, da bo trajno nevtralna, da ne bo sovražno delovala proti rusiji, da se ne bo povezovala z natom... v zameno, da rusija plača njihove dolgove in drugo.....zaradi česar so ukrajinci sploh dobili svojo državo. Brez te zaveze bi ostali del sovjetske zveze.

Tako kot je Kenedy 1962 pod grožnjo nuklearnega napada postavil rdečo črto - NE sovjetskih raket na Kubi, tako je udi Putin postavil rdečo črto NE Nato v Ukrajini.
In kakšno korist imamo mi od tega, da bi bil nato v ukrajini? Ali pa na Švedskem in Finskem?
Švedi so sedaj pravite bolj varni, čeprav 50+ let niso imeli nobene smrtne žrtve v vojni, sedaj po parih mesecih v natu, jih pa že štejejo na desetine - po nekaterih virih.
 
  • Haha
Reactions: resnica

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.189
-2.042
113
  • Haha
Reactions: resnica

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.189
-2.042
113
Kakšen je kdo vemo že od prvega dne vojne, od takrat, ko so rusi zverinsko ubili vojake na kačjem otoku, katere je Zelenski posthumno odlikoval.

Takšni videi pa niso toliko namenjeni tebi, da nanje orgazmiraš, ampak ukrajinskim vojakom na fronti za zastraševanje, da se nebi predajali.
Je pa zajet vojak veliko več vreden kot mrtev. Zajetega lahko zamenjaš, zajeti ti lahko sčveka marsikaj zate koristnega, mrtev ne more nič od tega.