Kaj ti pomaga podvojena proizvodnja granat, ce ni v tvojem clanku napisanega konteksta.
Primer: Francija je do zdaj proizvajala 1000 155mm granat na mesec. Zdaj so podvojili proizvodnjo in jih bodo proizvedli 2000 na mesec.
Ukrajina na dan porabi 6000 155mm granat. Torej, Francija v enem mesecu proizvede toliko granat, kot jih Ukrajina izstreli v enem dopoldnevu.
Oz. karikirano: 0 krat 2 je se vedno 0.
To je razlika med tvojim in mojim clankom, ki je, mimogrede, analiza ameriskega think tanka.
Tako ja, kot proti JNA, takratne 6. armade na svetu ali kako je bilo že rečeno.
Čisto prav da ga je odstavila neaposobneža. Točno ve, da hrvaška pehota pride do Ljubljane v 12 urah, on pa zaničuje in ponužuje hrvaško vojsko z izjavo o 48tih urah.Domazet
"Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović bo odstavila upokojenega admirala Davorja Domazeta Loša iz sveta za domovinsko varnost zaradi izjave, da bi "hrvaška pehota lahko v 48 urah vkorakala v Ljubljano".
![]()
Zaradi izjave o pohodu na Ljubljano bo odstavljen svetovalec hrvaške predsednice
Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović bo odstavila upokojenega admirala Davorja Domazeta Loša iz sveta za domovinsko varnost zaradi izjave, da bi "hrvaška pehota lahko v 48 urah vkorakala v ...www.rtvslo.si
AndyZ; glede na to, da se hvališ koliko granat izstreli Rusija dnevno (4x toliko kot ukrajina? ne da se mi iskat tvojih starih objav) je to 24000 dnevno. Rusom pa to po enemu letu še vedno kar izvira iz nekih starih skladišč ali kaj? Ali jih proizvajajo na isti montažni liniji kot 200 najmodernejših tankov letno?
Potem pa gledaš take; kako druga armada na svetu vlači ven 60 let staro topništvo.
Lahko, da se je pripravljala, ampak glede na rezultate na terenu , kakšno je tvoje mnenje , je bila tudi dejansko pripravljena oz. ali jim gre po planu kot pravijo?Kot sem ze povedal na zacetku te teme; Rusija se je pripravljala na to vojno ze vsaj 8 let. Ruska vojaska industrija se je pripravila na to in ze eno leto deluje 24/7.
NATO je sel v to avanturo nepripravljen razen tega, da so 8 let opremljali in trenirali ukrajinsko vojsko.
Glede na 8 let priprav lahko zaključimo da so šalabajzerji prve klase. Upam da jih letos Ukrajinci konkretno porazijo in porinejo nazaj v njihovo rodno jebinoKot sem ze povedal na zacetku te teme; Rusija se je pripravljala na to vojno ze vsaj 8 let. Ruska vojaska industrija se je pripravila na to in ze eno leto deluje 24/7.
NATO je sel v to avanturo nepripravljen razen tega, da so 8 let opremljali in trenirali ukrajinsko vojsko.
Svetovalec predsednika države Podolyak o tem, da se fizično očisti vse pro-rusko
8 milijonov prebivalcev Ukr države bi on vrgel v peč, če kdo ne razume, o čem tip govori.
Ob tem Ruanda 1994 izgleda kot sprehod po parku.
Kot sem ze povedal na zacetku te teme; Rusija se je pripravljala na to vojno ze vsaj 8 let. Ruska vojaska industrija se je pripravila na to in ze eno leto deluje 24/7.
Kot sem ze povedal na zacetku te teme; Rusija se je pripravljala na to vojno ze vsaj 8 let. Ruska vojaska industrija se je pripravila na to in ze eno leto deluje 24/7.
v bistvu prvoaprilska šala glede na to, da je piratstvo tamkaj praktično uzakonjeno (velja isto za Ukrajino, da se ne bo kak rusofil vtaknil)Bogi otroc....![]()
![]()
Electronic Arts has finally left Russia Entry on the termination of the legal entity was entered into the register on March 31. The company stopped selling video games in Russia and Belarus in March last year. In November 2022, the publication "Izvestia," citing sources, wrote that Electronic Arts representative office in Russia had closed.
https://twitter.com/nexta_tv/status/1642140147817775104?s=20