Nekdo bo za glavo krajši. Ponavadi so to samodržci.
Nekdo bo za glavo krajši. Ponavadi so to samodržci.
mokre sanje.Očitno bomo za glavo krajši tudi mi.
Če se ta dva nista zmenila kako se bo in na kakšen način, svet razdelil na novo, sem papež.
Upam, da se torkatno sranje odvije tudi na tleh uSSa, da vidijo, kaj je to vojna, tudi tisti, ki niso mobilizirani.
Ti jih pa pihnes.Očitno bomo za glavo krajši tudi mi.
Če se ta dva nista zmenila kako se bo in na kakšen način, svet razdelil na novo, sem papež.
Upam, da se torkatno sranje odvije tudi na tleh uSSa, da vidijo, kaj je to vojna, tudi tisti, ki niso mobilizirani.
Kaj bi ti rad novo vojno, oziroma si zagovornik le-te?Očitno bomo za glavo krajši tudi mi.
Rusofilove mokre sanje, sej vidiš koliko so sposobni Rusi...Kaj bi ti rad novo vojno, oziroma si zagovornik le-te?
Američani bi jo vsekakor radi. Dovolj stran od njihKaj bi ti rad novo vojno, oziroma si zagovornik le-te?
Rusi niso več za gringose noben faktor, Kitajci druga pesem... Rusi pa so burleska.Američani bi jo vsekakor radi. Dovolj stran od njih
To ni edin problem, problem je bila načrtno deblanje vojaškega proračuna, ki je takoj za ZDA. Ta pa ni majhen. Ruski kmeri so reveži proti tem.kitajci so problem samo zaradi števila, ko muhe... ko maš v trenutku 100mio cannon foddra.... zerg swarm, si gotov.
Še nekaj za poševnooke je tudi cena bistveno nižja... Kitajčevo prijateljstvo pač stane...Konec je z zahodom, rusom se odpira novi trg na kitajskem
Putin-Xi reach deal on Russian Power of Siberia 2 gas pipeline to China
President Vladimir Putin announcing the agreement says economic cooperation between Moscow and Beijing was a "priority" for Russia.www.trtworld.com
The planned pipeline would deliver 50 billion cubic metres [bcm] of natural gas
Russia's gas exports to China are still a small fraction of the record 177 bcm it delivered to Europe
heehe
Ti jih pa pihnes.
Ta video je bolj dokaz pohlevnosti Pute. Od dolge mize do mahanja na pločniku je globok padec.
Če pride do tega, tudi Rusije ni več. A tega ne zastopi Medvedjev?
Medvedjev: Bližamo se jedrski apokalipsi
"Je minila grožnja jedrskega spopada? Ne, ni minila. Povečala se je. Vsak dan, ko je tuje orožje dostavljeno Ukrajini, smo bližje jedrski apokalipsi. Občutek imam, da ne verjamejo odločnosti Rusije, niti odločnosti ruskega predsednika," je dejal Medvedjev.
Poglej priponko 65222
Rus, ki vse to povzroča s klanjem na tuji zemlji.Modus operandi evropske politike (kuhanje žabe):
1.) Ukrajini bomo pomagali z zaščitno opremo, orožja ne bomo pošiljali...... začnemo pošiljati orožje
2.) Ukrajini ne bomo pošiljali tankov in orožja z dolgim dosegom......pošiljamo tudi to
3.) Ukrajini ne bomo pošiljali letal.....dogovori za to so že v polnem teku
L
3.) Ukrajini ne bomo pošiljali vojakov........ zdi se, da je le še vprašanje časa
Drugače pa je v Ukrajini že zdaj na tisoče pripradnikov NATA (samo našitke so sneli z uniform).
P.S.
Francija nima denarja za lastne upokojence, milijarde za topovske granate pa niso prav nobena težava?! Niti najmanjša! Pa kdo je tu nor?