Zakaj bi sploh rabili referendum?Rusi lepo čistijo območje Donetska, da končno uničijo naciste. Bolje da so se taktično umaknili in se osredotočijo na osvoboditev Donbasa.
Ko bodo referendumi v vseh teh regijah tudi Herson, Zaporožje verjetno naslednje leto, bo pa NORO.
Rusi z nelegitimnimi referendumi kao "dokažejo" da ljudje želijo k rusiji - primer krim.Zakaj bi sploh rabili referendum?
Če si že z zasedbo legitimiral ne rabiš še dodatno potrjevat?Rusi z nelegitimnimi referendumi kao "dokažejo" da ljudje želijo k rusiji - primer krim.
pesek v oči za tistih par afriških držav, ki priznava krim.Če si že z zasedbo legitimiral ne rabiš še dodatno potrjevat?
v bistvu poslušamo že 5 dan isto, fronta pa nikamor več ne napredujeThe frontline in eastern Ukraine is nearing the borders of territory claimed by the separatist Luhansk People's Republic (LPR), a senior commander in the Russian-backed LPR military has told Russia's TASS news agency.
Torej, ko so ukrajinci raketirali krim, je bil to napad na rusijo in rusi so bliskovito odgovorili ter... kaj že?Zato, če bodo Ukrajinci kaj srali po referendumu na teh območjih, bi bil to napad na Rusijo. To pomeni, da lahko Rusi legitimno razširijo območje specialne operacije za zaščito svojega novega ozemlja.
Rusi so odgovorili tako, da so okrivili cigareteTorej, ko so ukrajinci raketirali krim, je bil to napad na rusijo in rusi so bliskovito odgovorili ter... kaj že?
Votka i đin...to je sada iiiinnRusi lepo čistijo območje Donetska, da končno uničijo naciste. Bolje da so se taktično umaknili in se osredotočijo na osvoboditev Donbasa.
Ko bodo referendumi v vseh teh regijah tudi Herson, Zaporožje verjetno naslednje leto, bo pa NORO.
treba si mal odpočit, ti tudi za trakom rabiš mal počitka od trdega dela.v bistvu poslušamo že 5 dan isto, fronta pa nikamor več ne napreduje
Jaz vse razumem, da logistika ne znese pri prehitrem prodiranjutreba si mal odpočit, ti tudi za trakom rabiš mal počitka od trdega dela.
tudi rusi si morajo mal odpočit od bežanja, ni enostavno vsak dan tekat 20km.Jaz vse razumem, da logistika ne znese pri prehitrem prodiranju
Mi gre pa pretiravanje s propagando in dnevno ponavljanje in naštevanje istih uspehov malo na živce. Vem, da je vse namenjeno Rusom, da se jim zbije morala, samo postaja neokusno.