Skorajda z vsem se strinjam, razen z delom o večji sposobnosti od rusov. Ko se ti "elitna" enota z top šit opremo izgubi sredi kočevskih gozdov...... Pa takoj ko se zgodi nekaj nepredvidenega je takoj totalni razpad sistema in klicanje podpore.....
Si ne znam predstavljati kako je ko gre zares pri njih...
Eden izmed vrnjenih vojnih ujetnikov. Po andijevih besedah, ga je rdeči križ obiskoval vsaj 2x dnevno.
Poglej priponko 59607
Vprašaj andija, kako je rdeči križ dajal mavec na polomjene okončine.pa kaj je fora, da so vse take fotke neki deformirane? kr neki...
Rus je tak ko cigan, neki ti vzame kar ni njegovo, vrnal ti pa ne bo oz. te raje ubije.pa sej za ruse ni pomembno kdo ga prizna. oni ne rabijo zunanje potrditve, da ga uveljavijo...
Evropa bo v parih mesecih vukojebina brez ruskega plina.ma koga brigajo sco in brics v tej situaciji? Pa kje si Srbijo najdu, majke ti??
Če bo res tako hudo, si že našel letalsko karto za idealno deželo oz za odhod iz EU?Evropa bo v parih mesecih vukojebina brez ruskega plina.
Bomo potem videli, kaj smo v primerjavi s Kitajsko, Indijo, Belorusijo, Iran, Brazilijo,...
Oni ne bodo lacni in da bi jih zeblo, industrija pa ugasnjena.
Si ze opazil, kam tone Evro? In se slabse bo.
Sem ze pred parimi meseci namignil pobeg v druge valute.
Jebela ta srbija spet. Kaj imaš toliko z njo?Kaj pa SCO in BRICS drzave? Pristej recimo se Srbijo. A one pa ne obstajajo?
Evropa bo v parih mesecih vukojebina brez ruskega plina.
Bomo potem videli, kaj smo v primerjavi s Kitajsko, Indijo, Belorusijo, Iran, Brazilijo,...
Malo si poglej analize ekonomskih posledic za Rusijo. Izgubila je izredno pomemben trg za velik del nafte in plina. Evropa bo res kratkoročno gagala, ampak to je bila lekcija vsaj za eno generacijo, da se ne vežeš več na enega partnerja, sploh pa ne Rusa.
Seveda rusofili prec pametno pišejo, kako bo Rusija to sedaj preusmerila na Kitajsko. Ahm, bo ja. Najprej bo morala investirati milijarde v plinovode in naftovode, potem jih bo pa Kitajc držal za jajca in izsiljeval do konca in naprej. Tako da, napovedi za Evropo so kratkoročno gaganje, srednjeročno bo pa že bolje. Rusiji pa je do pred 14dni še šlo, potem pa sama zapre pipo. Sedaj bo ekonomsko šlo samo strmo dol, ker Kitajc jih bo pobril do zadnje dlake, ker ve, da nima samo ruskih jajc v rokah, temveč tudi pljuča, srce, ledvice in možgane. Lahko si pogledate, kaj imajo afriške države od Kitajcev.
To je moje predvidevanje, nisem yt doktor, tako da lahko le upam, da se bo tudi uresničilo.