Vsem bežečim rusom po telegramu sporočite naj NE bežjjo v €U ker bodo zmrznili v mrazu brez ogrevanja ker russkega plina NI.
Po principu: volim partizan crveno bijele boje...volim partizan kao oko svojeeee.Oblekel boš majico z Putinom.
Če te pretepejo na ulici so ukrajinci, če ti ponudijo flašo vodke so rusi
Snečko kje pa je tvoje hajpanje mal nalimamo tvoje nebuloze... Pa tvoje nukice....kakšen ekspert si ti, smo že lahko prebrali ...
čudežno si spet oživel, kaj je v ozadju?
Ce bi jaz kdaj razumel, kaj zelis ti povedat...Verjetno bodo morali Rusi še dodatne 4 regije vzet. Odesa sigurno, ker Rusi si tega ne bodo oprostil, da se Odeso pusti.
To si me s kom zamenjal, verjetno kakšen fant bivši iz okolice?Snečko kje pa je tvoje hajpanje mal nalimamo tvoje nebuloze... Pa tvoje nukice....
A sedaj pa prst v rit?
ps kako to da si tako obrnil ploščo?
Odesa, dnipropetrovsk, nikolajev.. vse te regije se znajo kasneje še priključit k Rusiji. Odvisno spet od doze, ki jo bo vzel komik.Ce bi jaz kdaj razumel, kaj zelis ti povedat...
Snečko tebe je nemogoče zamenjat....To si me s kom zamenjal, verjetno kakšen fant bivši iz okolice?
Kakšne grimase? ne vem, kaj je s tabo narobeSnečko tebe je nemogoče zamenjat....
ps še pokaš grimase?
sej veš prehitiš kolono in voziš po pravilih pa pokaš grimase ko ti trobijo....Kakšne grimase? ne vem, kaj je s tabo narobe
Raje se ubadaj z ekonomijo, mogoče kakšno diplomo kupi, da ne boš seljaćina kot si, potem pa pametuj o rublju in globalni ekonomiji.
Nimam pojma o čem piše model ... to so kake fore z rublji.sej veš prehitiš kolono in voziš po pravilih pa pokaš grimase ko ti trobijo....
haha
Snečko pa ja nisi pozabu....
no, tale pa je res zamenjan ali hudo bolanJoe Biden je v nagovoru Generalni skupščini dejal, da je Rusija brezsramno prekršila načela Združenih narodov, s tem, ko se je odločila zasesti ozemlja sosednje države. "Če bodo države zasledovale svoje imperialne ambicije brez posledic, potem bo ogroženo vse, na čemer temelji ta institucija."
Nimam pojma o čem piše model ... to so kake fore z rublji.
ne vidiš, kaj sem citiral?
A sta brata, mentalna?no, tale pa je res zamenjan ali hudo bolan
Končno sem spoznal snečkovo diagnozo: multiple personality disorder. Trenutno prevladuje oseba Izbrisani in osebi Snecer ne dovoli na plano. Potem se bo pa zamenjalo.ne vidiš, kaj sem citiral?
se očitno z nekom drugim meniš, ker ga stalno omenjaš tu gor pa je res psihičev
Zanimivo je to ja...Končno sem spoznal snečkovo diagnozo: multiple personality disorder. Trenutno prevladuje oseba Izbrisani in osebi Snecer ne dovoli na plano. Potem se bo pa zamenjalo.
......tu gor pa je res psihičev